Suosituimmat pienpanimot eri puolilla Suomea 2024

Kuva © Pixabay

Kesälomat on pidetty ja hyvät kelit vielä jatkuvat. Miltä kuulostaa lisätä leppoisaan viikonloppuun myös vierailu pienpanimolle? Kokosimme listan suomalaisista pienpanimoista, joista voi ostaa juomat mukaan tai nauttia paikan päällä taproomissa. Hae matka Perille -palvelun avulla ja matkusta sujuvasti!

Pienpanimo tai käsityöläispanimo on yleiskielessä panimo, jonka vuosittainen tuotantomäärä on pieni. Suomessa on tällä hetkellä yli 100 pienpanimoa.

Kokosimme tutustumislistan pienpanimoja Suomen maakuntien mukaan. Näissä kaikissa panimoissa on oma kauppa tai taproom mistä voit ostaa juomat mukaan. Jos haluat tutustua panimotuotantoon tai maistaa juomia ammattilaisen opastamalla, niin kannattaa varata etukäteen panimokierros tai tasting.

Etelä-Karjala

Panimoyhtiö TuJu. Lappeenranta

Panimoyhtiö TuJu on perustettu vuonna 2015 Meijerikadulle tarkoituksena tuoda laadukas käsityöolutkulttuuri takaisin Lappeenrantaan. Vuonna 2023 panimolle avautui oma taproom Lappeenrantaan Rakuunanmäelle osoitteeseen Soittokunnanraitti 3. Panimo siirrettiin samoihin tiloihin vuoden 2024 alussa.

Tänä vuonna Panimoyhtiö TuJun Karibian pilates (3,5%) on voittanut APA tai Session IPA -sarjassa Suomen Paras Olut -kilpailun.

TuJu Taproom, Pizzeria & Shop palvelee Rakuunamäellä ti-to 12-22, pe 11-00, la 12-00 ja su 12-20. Hanoja taproomissa on 16 kappaletta, jonka lisäksi janoista palvelee vaihtuva ja laadukas vierasvalikoima ja kylmäkaapit. TuJu Taproomilla on eksklusiivinen ulosmyynti omissa tuotteissa aina 12% asti. Nälkäiset voivat tilata hapanjuuripizzaa. Toistaiseksi pöytävarauksia vain yli 10 hengen ryhmille. Panimo järjestää myös tastingeja ja panimokierroksia.

panimotuju.fi, Soittokunnanraitti 3, LappeenrantaLöydä bussit ja junat

Kuva © Panimoyhtiö TuJu

Etelä-Pohjanmaa

Mallaskosken Panimo. Seinäjoki

Panimon perustaja Johan Wallenius aloitti juomiensa valmistuksen vuonna 1921 vanhan pesutuvan nurkassa. Vuonna 1928 Wallenius päätti ostaa tontin lähellä mylvivän kosken rannalta ja rakentaa siihen Mallaskosken tehtaan. Tehtaassa alettiin valmistamaan limonadi- sekä virvoitusjuomia ja etenkin ”hyväksi tunnettua” olutta, jota vietiin aina ulkomaille asti.

Panimon yhteydessä sijaitsee myös viihtyisä panimoravintola, jonka terassilta aukeaa komeat näkymät Seinäjoen kosken kuohuihin. Ravintola järjestää mm. panimokierroksia ja elämyksellisiä olut-tastingeja. Lisäksi ravintolan kautta saa kesäaikaan ostettua vasta valmistettuja oluteriä kotiin viemisiksi.

Mallaskosken panimomyymälän aukioloajat löytyvät Facebookista.

mallaskoski.com, Vesitorninkatu 1, SeinäjokiLöydä bussit ja junat

Kurikan Lakkitehdas. Kurikka

Kurikan Lakkitehdas ja Panttilan kylä kuuluvat Suomen valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Kurikan Lakkitehdas koostuu kolmesta tehdasrakennuksesta, joista merkittävin on uusin 1938 rakennettu arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema rakennus. Varhaisin, 1913, rakennettu hirsirakenteinen tehdasrakennus on museoviraston suojelema ja tiettävästi Kurikan vanhin teollisuusrakennus.

Kurikan Lakkitehtaan historiallisen nimen henkiin herättäminen ja alueen uusi elämä alkoi vuonna 2022 Lakkitehtaan kiinteistön omistajanvaihdoksen myötä. Uusimpaan tehdasrakennukseen on remontoitu iso 550 m2 juhlasali, 170 m2 panimoravintola, panimo, myymälä ja museo-osasto. Juhlasali on auki tilauksesta. Panimoravintolassa viihtyy kerrallaan 170 asiakasta. Myymälässä on tarjolla oman panimon tuotteita sekä lahjatavaraa. Museo-osastolle kootaan tietoa Lakkitehtaan historiasta ja esillä on runsaasti lahjoituksena saatuja esineitä ja valokuvia.

Avoinna pe-la klo 15-22 (keittiö klo 15-21, K-18 alkaen klo 19). Ei pöytävarauksia.

kurikanlakkitehdas.fi, Koivistonkyläntie 74, Panttila, KurikkaLöydä bussit ja junat

Etelä-Savo

Saimaa Brewing Co. Mikkeli

Saimaa Brewing Company on nimensä mukaisesti saimaalainen pienpanimo keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Saimaa-tuoteperheen alta taas löytyy laaja valikoima erilaisia juomia: lager-, IPA- ja vehnäoluiden lisäksi tarjolla on myös radleria, souria, siidereitä, seltzereitä, long drink -juomia sekä alkoholittomia tuotteita. Juomat pakataan kierrätettäviin alumiinitölkkeihin.

Tänä vuonna Saimaa Brewing Companyn St.Michel Lager (4,2 %) saanut 2. sijan Kevyesti humaloitu vaalea lager -kategoriassa Suomen Paras Olut -kilpailussa.

Tehtaanmyymälä on auki ma – pe klo 9-17. Myymälä tarjoaa laajan valikoiman Saimaan herkullisia oluita sekä muita juomia suoraan panimolta. Lisäksi myymälästä löytyy muita oheistuotteita. Tervetuloa ostoksille!

mbhbreweries.fi, Insinöörinkatu 7, MikkeliLöydä bussit ja junat

Kainuu

Haapala Brewery. Sotkamo

Kainuun ainoa pienpanimo, panimoravintola ja majoitusta maalaismaisemassa. Pienpanimo järjestää myös panimokierroksia, saunaa, tapahtumia ja yksityistilaisuksia. Voit tilata olutta myös omalla etiketillä.

HAAPALA Klassikkovalikoima on saatavilla ympäri vuoden. Sesonkioluet valmistetaan kerran vuodessa pienissä erissä raaka-aineiden ollessa parhaimmillaan.

Voit maistaa oluet ra­vin­to­lan puo­lel­la, ja os­ta mie­lei­set maut mu­kaan myös ko­tiin vie­mi­sik­si! Pa­ni­mo­kaup­pa on avoin­na ra­vin­to­lan au­kio­loai­ko­jen puit­teis­sa. Ulos­myyn­ti on sal­lit­tua klo 9-21 vä­li­se­nä ai­ka­na. On myynnissä myös muita juomia sekä muita paikallisten tuottajien tuotteita.

Tervetuloa panimolounaalle ma-pe klo 11-14. A la carte: ke-la 14-21. Panimon puoti avoinna aukioloaikojen puitteissa.

haapalapanimoravintola.fi, Haapalantie 3, Sotkamo, KainuuLöydä bussit ja junat

Kuva © Haapala Brewery

Kanta-Häme

Lammin Sahti. Hämeenlinna

Lammin Sahti on Suomen ensimmäisenä pienpanimona ja sahdinvalmistuksen edelläkävijänä valloittanut maailmaa jo lähes 40 vuoden ajan. Lammin Sahti on Suomessa vanhin edelleen toiminnassa oleva pienpanimo. Panimo on perustettu vuonna 1985. Korona-aikana panimon laitteistoa päivitettiin vastaamaan nykyajan tarpeita. Panimolla on nyt mahdollisuus tuottaa sahdin lisäksi oluita.

Päätuote on tästä huolimatta vielä sahti, mutta panimo tuottaa myös muita tuotteita. Valikoimaan kuuluukin sahdin lisäksi lageroluet, pilsoluet, porterit ja vehnäolut. Panimo tuottaa myös viskiä, joka on palkittu mm. International wine and spirits competition (Iso-Britannia) pronssimitalilla vuonna 2023 ja Craft Spirits Berlin pronssimitalilla niin ikään saman vuonna. Edellisten lisäksi on mahdollisuus tuottaa Tuuloksessa sijaitsevassa panimossa pienempiä 400-500 litran erikoiseriä. Tilauksesta voi tehdä myös omia oluita pieniin tapahtumiin.

Kauppakeskus Tuulosen yhteydessä sijaitseva panimo ja panimomyymälä tarjoaa mahdollisuuden ostaa omien tuotteiden lisäksi myös muiden pienpanimoiden tuotteita. Myymälän yhteydessä sijaitsee myös anniskelu, jossa voi nauttia virvokkeita vaikka sillä aikaa kun parempi puolisko on ostoksilla. Panimomyymälä auki ti-la klo 11-18. Osoite: Kauppakeskus Tuulonen, Tuulosentie 1, Hämeenlinna.

sahti.fi, Liesontie 569, Lammi, HämeenlinnaLöydä bussit ja junat

Keski-Suomi

Panimoyhtiö X. Jyväskylä

Panimoyhtiö X sai alkunsa ajatuksesta kokeilla oluen valmistusta ihan kotioloissa. Niimpä Lauri, Matias, Eero ja Mikko perustivat Whatsapp ryhmän nimeltä Panimo X. Panimo perustettiin vuonna 2018 alunperin kiertolaispanimona. Vuotta myöhemmin käynnistyi oma panimo Palokan Heinämäkeen.

Panimo X jäi elämään ja muuntautui lopulta Panimoyhtiö X Oy:ksi. Panimon on tarkoitus valmistaa maistuvia ja laadukkaita käsityöläisoluita ja tuoda uusia makuja alati kasvavaan ja kansainvälisesti palkittuun suomalaisten pienpanimo-oluiden kaartiin.

Panimo järjestää panimokierroksia, valmistaa oluen omalla etiketilläsi tai voit vaikka vuokrata hanalaitteen juhliisi. Panimokierrokset antavat mahdollisuuden tutustua oluenvalmistusprosessiin asiantuntevan oppaan johdolla. Voit oppia kaiken aina raaka-aineiden valinnasta pullotukseen asti.

Lisäksi panimo tarjoaa mahdollisuuden personoida oman oluesi. Voit suunnitella oman etikettisi tai antaa panimon suunnitella sen puolestasi ja nauttia uniikista juomasta, joka on luotu juuri sinulle.

Kesäisin panimon pihalla vierailee Kusmikun ruokarekka ja tarjoilee maittavia burgereita myymälän aukioloaikana. Burgeripäiviä järjestetään noin kerran kuussa touko-syyskuussa.

Panimolla on oma tehtaanmyymälä, josta voit ostaa mukaan kaikkia panimon alle 12% oluita. Lisäksi on tarjolla vaihtuva valikoima muiden pienpanimoiden alle 5,5% tuotteita. Panimomyymälä on auki: ke klo 12-17, to-pe klo 12-18.

panimoyhtiox.fi, Helmintie 10, JyväskyläLöydä bussit ja junat

Kymenlaakso

Takatalo & Tompuri Brewery. Ravijoki

Takatalo & Tompuri Brewery on Kymenlaaksossa, Virolahden Ravijärven kylässä sijaitseva maatilapanimo. Panimon perustivat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala vuonna 2015. Laitos rakennettiin Mikon maatilan yhteyteen ja oli valmiina lokakuussa 2016. Panimon nimi tulee omistajien yli 300 vuotta vanhojen maatilojen nimien mukaan.

Oluessa käytettävät mallasohra ja kaura tulevat omilta pelloilta, vesi omasta kaivosta ja savuoluiden maltaat savustetaan itse. Panimo haluaa varmistaa tasaisen laadun jokaisessa pullossa. Kyseessä on siis todellinen virolahtelainen käsityöläisolut.

Takatalo & Tompuri Breweryn KASKI Mustakaura 5,0 % voitti Suomen Paras Olut 2023 -kilpailussa. Tämä paahteisen pehmeä olut vakuutti sekä suomalaiset että kansainväliset tuomarit kilpailun finaalissa. Tänä vuonna sama olut sai 2. sijan Tumma lager -kategoriassa. 2. sijan Muut oluet -kategoriassa sai KASKI Mustasavu 4,6% 3. sijan Stout tai portteri-kategoriassa sai KASKI Imperial Stout (8,0%).

Panimon yhteydessä sijaitsee Panimopuoti sekä Navetta maalaisbistro. Aukioloajat voi tarkistaa panimon nettisivuilta tai somekanavista. Panimo järjestää myös oluttastingit ja yksityistilaisuudet.

takatalotompuri.com, Uskintie 23, RavijokiLöydä bussit ja junat

Lappi

Lapin Panimo. Rovaniemi

Lapin Panimo on käsityöläispanimo Rovaniemellä. Vuotuinen tuotantokapasiteetti yltää jopa 300 000 litraan. Sen ensimmäiset oluet tulivat myyntiin syyskuussa 2016. Lapin Panimo jatkaa kaupungin lähes puoli vuosisataa katkenneena ollutta oluen panemisen perinnettä.

Lapin Panimo tarjoaa monenlaisia palveluita perinteisen panimotoiminnan lisäksi. Panimopubissa saat tuoreita oluita suoraan seinän takaa. Myymälä palvelee samoissa tiloissa. Sieltä löydät juomien lisäksi paitoja, huppareita, lippiksiä ja mm. paikallisten tuottajien tuotteita. Kesäisin pihalla olutta voi nauttia terassilla. Pysähdy aitoon ja teeskentelemättömään ympäristöön nauttimaan juomia, pikkupurtavaa, kahvia ja jätskiä.

Panimo järjestää panimokierroksia, olutmaistiaisia ja yksityistilaisuuksia. Panimovierailut perjantaisin klo 18 – 20 (vähintään kolmelle henkilölle), muina aikoina kierros on varattavissa erikseen vähintään 4 hengen ryhmille. Voi varata myös hanat omiin tapahtumiin.

Panimomyymälän ja pubin aukioloajat: ma-to klo 9-18, pe klo 9-20, la klo 12-20.

lapinpanimo.fi, Teollisuustie 14B, ​RovaniemiLöydä bussit ja junat

Pirkanmaa

Nokian Panimo. Nokia

Nokian Panimo sai alkunsa vuonna 1991, panimo on Suomessa toiminnassa olevista pienpanimoista toiseksi vanhin. Panimo on panostanut energian hankinnassa mahdollisuuksien mukaan uusiutuviin luonnonvaroihin, esimerkiksi sähkö on kokonaan uusiutuvaan energiaan sidottu.

Täysin uudistunut vierailukeskus on avattu! Panimo järjestää sekä avoimet panimovierailut (kerran kuukaudessa), että yksityisryhmille.

Panimokauppa ja terassi ovat auki: ma-to klo 11-18, pe-la klo 11-21. Valikoimista löytyy oluiden ja siiderien lisäksi lähes 20 erilaista alkoholitonta tuotetta. Voi ostaa myös fanituotteitta kuten olutlasit, lippikset, pipot, sukat jne.

nokianpanimo.fi, Nuijamiestentie 17, ​NokiaLöydä bussit ja junat

Kuva © Nokian Panimo

Pohjanmaa

Bock’s Corner Brewery. Vaasa

Bock’s Corner Brewery on itsenäinen panimo ja pubi joka jatkaa 1865 alkanutta panimoperinnettä Vaasan Pukinkulmassa. Panimon ensimmäinen olut valmistui helmikuussa 2015 ja panimo on toiminut lähes katkeamatta siitä lähtien. Ensimmäisenä oli lanseeraattu yli kymmenen erilaista juomaa, mukaan lukien siideri, ja valikoima jatkaa kasvuaan – tänä päivänä panimolla on lähes kaksikymmentä erilaista juomaa!

Ennen kaikkea panimo haluaa edistää kulttuuria ainutlaatuisella yhdistelmällä vanhan panimomiljöön tunnelmaa, yhteisöllisyyttä ja laadukkaita tuotteita.

Panimon yhteydessä toimii myös Bock’s Gastro & Pub -ravintola terasseineen sekä kyläkauppa joka myy mm. oluita, siidereitä, virvokkeita ja lahjoja. Kaupan ja ravintolan aukioloajat voi tarkistaa panimon nettisivuilta.

Tänä vuonna Bock’s Corner Brewery on voittanut koko Suomen Paras Olut -kisan. Bock’s Doppelbock (7,5%, tumma lager) on saanut useana vuotena, mm. 2018 ja 2022 Suomen Paras Olut -kisan sarjavoiton samalla oluella. 

Tulevia tapahtumia: 20.09.2024 Bock’s Oktoberfest 2024!

bockscornerbrewery.com, Gerbyntie 16, 65230 VaasaLöydä bussit ja junat

Pohjois-Karjala

Kolin Panimo. Juuka

Kolin Panimo tekee korkealaatuisia oluita, siidereitä ja viinejä käsityönä Pohjois-Karjalan vaaramaisemissa. Kolin Panimon tuotantotilat sijaitsevat Juuan Nunnanlahden Kivikylässä, jossa panimon tuotteita voi ostaa Panimon myymälästä.

Kolin Ryynänen -gastropubissa voi tilata olutmaistiaisia ryhmille. Maistelujen ohella käydään läpi panimotoiminnan perusteita ja arvioidaan oluita yhdessä. 

Kolin Panimon myymälä on auki ke-pe klo 11-16. Tärkemmät aikataulut löytyvät panimon nettisivuilta. Löydä klassikkomaut ja kauden sesonkituotteet. Vuoden ympäri voit nauttia panimon klassikoista: Kolin Saison, Blanche, Belgian Ale ja Brunette. Paikallisista omenoista panimo valmistaa makeaa ja kuivaa siideriä.

kolinpanimo.com, Kuhnustantie 8, JuukaLöydä bussit ja junat

Pohjois-Pohjanmaa

Naïlo Brewing Brewing Co. Oulu

Naïlo Brewing Co on Oulussa sijaitseva pienpanimo jonka avainsanoja ovat avoimuus, värikkyys, moninaisuus ja leikkisyys. Naïlo Brewing haluaa myös kokeilla, voisiko asiat tehdä eri tavalla kuin on totuttu. Naïlo Brewing ei tule olemaan “the IPA brewery”, vaan ajatuksena on tehdä oluita, jotka heijastavat tekijöitä ja heidän arvojaan.

Panimo järjestää panimokierrokset, valmistaa oluen kustomoidulla etiketillä ja vuokraa hanat juhliin.

Panimomyymälästä löydät laajimman valikoiman oluita. Siellä on tavallisesti saatavilla noin 15 eri tuotetta, mukaan lukien kaikki yhteistyöoluet, tynnyrikypsytetyt projektit ja yli 5,5-prosenttiset oluet. Panimomyymälästä on myös ostettavissa lahjakortteja ja kannatustuotteita. Myymälä on auki torstaista lauantaihin. Tarkista aukioloajat panimon nettisivuilta.

nailobrewing.fi, Kempeleentie 7b 16, OuluLöydä bussit ja junat

Pohjois-Savo

RPS Brewing. Kuopio

Kuopiolainen pienpanimo RPS Brewing on aloittanut toimintansa 2017 kesän kynnyksellä. Ensimmäiset oluet ovat löytäneet tiensä kauppoihin ja ravintoloihin ympäri maan 50 eri jakelupisteeseen. Panimo tekee oluet myös yrityksille. Tänä keväänä panimo valmisti R-kioskille ja Viking Linelle lagereita. Kesän 2024 tuoreimmat uutuudet ovat Tropical Thunder (Lager – IPL) ja 5G Pale Ale (Pale Ale). Syksyn uutuus on Octoberfest Märzen. Dandelion Dreams Witbier (4,9%) voitti Vehnäolut-kategoriassa Suomen Paras Olut 2024 -kilpailussa.

Panimo järjestää tastingit, panimokierrokset, myös voi vuokrata kokousntilat tai saunan. Myös omalla etiketillä voi tilatta oluterän.

Panimomyymälä on auki pe klo 12-17.

rpsbrewing.fi, Siikaranta 3B, KuopioLöydä bussit ja junat

Satakunta

Olu Bryki Raum. Rauma

Panimo on suoraa jatkoa Isojoella sijainneelle Olu Bryki Raum panimolle, joka siirrettiin Raumalle loppusyksyllä 2021. Hanketta johtaa muinaissahtimestari Jouko Ylijoki.

Sahti -elävä muinaisolut! Olu Bryki Raum sahdin valmistus tapahtuu perinteisin menetelmin, perinteisistä raaka-aineista, ilman lisäaineita. Valmista sahtia ei suodateta eikä pastöroida, vaan se nautitaan tuoreoluena ja säilytetään viileässä. Sahdin tekotapa on käsityövaltainen. Sahti on yksi Länsi-Euroopan viimeisistä alkuperäisistä oluista. Alc > 6 %.

Panimo järjestää myös näytöksiä muinaisoluen valmistuksesta. Ohjelmanumerot soveltuvat hyvin tapahtumajärjestäjille, erilaisiin juhliin, ryhmille tai vaikka polttareihin. Tilaisuus on mahdollista järjestää panimomyymälän tiloissa Raumalla tai valitsemassasi paikassa ja räätälöidä toiveiden mukaan.

Panimomyymälä ja Pub Hullu Hirvi auki nyt pe 16-19 ja la 14-17.

Tapahtumat: 21.9.2024 Muinaisolutpäivä.

olubrykiraum.fi, Hakrinkatu 4, RaumaLöydä bussit ja junat

Kuva © Olu Bryk Raum

Uusimaa

Kråkö Bryggeri. Porvoo

Tällä hetkellä panimo valmistaa 18 erilaista käsityöläisolutta, joita voi nauttia paikan päällä tai ostaa mukaan Kråkö Bryggerin omasta panimokaupasta. Oluet ovat saatavilla myös lähialueen vähittäiskaupoista ja ravintoloista.

Panimon yhteydessä toimii panimoravintola Taste goes Kråkö Bryggeri. Ravintola on auki ma klo 16-21, la klo 12-20. Panimomyymälä on auki Panimon yhteydessä toimii panimoravintola Taste goes Kråkö Bryggeri. Ravintola on auki ma klo 16-21 la klo 12-20. Panimomyymälä on auki ma klo 16-21, la 12-21

Jos paikalle on tulossa kaveri- tai työporukalla, niin voi etukäteen tilata Ohjatut Panimokoulu -kierrokset  ja Tastingin. Vaihtoehtoja voi tiedustella panimon nettisivuilta. Myös erilaisia aktiviteetteja tapahtumiin on saatavilla. Esimerkiksi taidetyöskentely ja jooga suoritetaan matalalla kynnyksellä.

Kråkö Bryggeri palkittiin tänä vuonna Suomen Paras Olut -kilpailussa kahdella ensimmäisellä sijalla ja yhdellä kolmannella sijalla. Sarjat ja sijoitukset olivat seuraavat: 1. sija: Muu Vaalea Lager – Kråkö Bryggeri Alpha Lager 5,5%. Paras Gluteeniton Olut – Kråkö Bryggeri Alpha Lager 5,5%. 3. sija: Alkoholiton tai vähäalkoholinen olut – Zero Four 0,4%

krakobryggeri.com, Veneenrakentajantie 5, Kråkö, PorvooLöydä bussit ja junat

Varsinais-Suomi

Kakola Brewing Co. Turku

Kakola Brewing Company on vuonna 2018 perustettu naapurustopanimo Kakolanmäellä Turussa. Kakola Brewing Companyn takana on kolme ystävystä, jotka jakavat intohimon tehdä paikallisesta elämästä maukasta.

Astu panimoon sisään ja nauti seinän toisella puolella valmistettavat oluet tuoreimmillaan viihtyisässä KBC Taproomissa. 16-hanaisen olutvalikoiman lisäksi KBC Taproomissa herkutellaan valtavien New York tyylisten Pizza Slicejen kanssa. Listalla lisäksi herkullisia lähituottajien raaka-aineista valmistettuja snackeja pikkunälkään tai slicen kylkeen. Nauti naapurustofiiliksestä kattavalla 50hlö aurinkoterassilla tai eleganteissa sisätiloissa.

Tänä vuonna Suomen Paras Olut -kilpailussa Kakola Brewing Companyn Vautsi (3,5%) sai 3. sijan Maustettu olut -kategoriassa.

Panimo järjestää panimokierrokset, tastingit ja yksityistilaisuudet. Voit valmistaa myös omaa olutta.

KBC Taproomin ja myymälän aukioloajat: ke-to klo 16-22, pe klo 16-23, la klo 12-23. Kaupasta juomien lisäksi voit ostaa myös kannatustuotteita, kuten olutlaseja, lippiksia, t-paitoja jne.

Tapahtumat: 11.-21.9.2024 Turku Aperitivo

kakolabrewing.com, Graniittilinnankatu 2 K 117, TurkuLöydä bussit ja junat

Kuva © Kakola BrewingCompany

Hyödyllissiä linkkejä 

Täältä löytyy lisää tietoa Suomen oluttuotannon historiasta, kartan pienpanimoiden sijainnistä ja tapahtumakalenteri.

Pienpanimot kartalla, tuoreimmat uutuudet ja uutiset oluttuotannosta: suomenpienpanimot.fi

Syksyn 2024 pienmanimoiden tapahtumat: pienpanimoliitto.fi

Suomen Paras Olut 2024 -kisan voittajat: suomenparasolut.fi

Suomen panimoiden historia: beerfinland.com

Minne syksyllä päätätkin matkustaa, muistathan hakea parhaan reitin Perille -palvelun kautta. Pääset vertailemaan eri matkavaihtoehtoja ja saat koko Suomen lähi- ja kaukoliikenteen matkat – bussit ja junat samasta palvelusta. Me autamme sinua löytämään sopivimman matkan nopeasti!

Leave a Comment

Your email address will not be published.