Haussa sopiva kyyti kotimaassa?

Matkalipun voi hankkia kätevämmin kuin koskaan aiemmin | Perille.fi

Matkalipun voi hankkia nyt kätevämmin kuin koskaan.

 

Nyt seuraa huikeita uutisia Perille-pajalta! Suomen julkisen liikenteen kyydit listaava Perille muuttui kevätauringossa entistäkin upeammaksi palveluksi. Kesäreissujen suunnittelu on nyt superhelppoa ja lipunkin ostaa nyt näppärämmin kuin koskaan aiemmin. Testaa itse osoitteessa Perille.fi tai lataa luuriisi maksuton Perille-appis.

Oma Profiili helpottaa säännöllistä reissaamista

Perille-palveluun voi nyt luoda Oman Profiilin, mikä helpottaa matkahakuja ja matkalippujen ostoa hurjasti – varsinkin jos reissaat julkisilla useammin. Voit tallentaa Omaan Profiiliin usein käyttämäsi hakuasetukset, jolloin toistuvat matkahaut helpottuvat. Profiilistasi löytyviin Omiin Matkoihin voi tallentaa myös tulevia matkoja, joille ei ole vielä ostettu matkalippua. Näin tulevien matkojen suunnittelu on helppoa, kun sopivat yhteydet ovat tallessa!

Luo Oma Profiili täällä

 

Nyt on lipun osto helppoa! Varsinkin jos valitset Matkahuollon.

Matkahakujen lisäksi myös lipun osto on nyt helppoa – etenkin jos suosit Matkahuollon yhteyksiä! Toimme nimittäin ensimmäisenä Matkahuollon laajan kaukoliikenteen bussilipputarjonnan saataville suoraan Perille-palvelun sisälle. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sopivan yhteyden löytyessä lipun voi ostaa näppärästi palvelun sisällä siirtymättä ulkopuoliseen verkkokauppaan.

Matkahuollon lipun ostaminen palvelun sisällä edellyttää Oman Profiilin luomista. Lippu tallentuu käyttäjän Omiin Matkoihin ja bussin kyytiin pääset näyttämällä sitä kuskille puhelimen näytöltä tai tulostamalla lipun etukäteen.

Haluatko ostaa lipun yhtä näppärästi myös muihin kyyteihin? Ei hätää, tuomme muiden liikennöitsijöiden liput yhtä helposti saataville vaiheittain.

Anna palautetta ja vaikuta

Toivottavasti uusi Perille tekee julkisilla reissaamisesta entistäkin sujuvampaa juuri sinulle! Jos pidät uudistuksista tai sinulle on kehitysideoita, kerro niistä meille antamalla palautetta. Voit antaa meille ruusuja, risuja ja uusia toiveita täällä blogissa, somessa, appiksen palautekanavalla tai netissä.

Hyvää matkaa!

 

Kuva StockSnap

Leave a Comment

Your email address will not be published.