Bussiaikataulut ja -liput useilta liikennöitsijöiltä helposti Perille.fi-palvelusta

bussiaikataulut

Bussi on mukava, helppo ja edullinen vaihtoehto niin lyhyille kuin pidemmille matkoille – mutta mikä liikennöitsijä on paras? Entä mistä löytää kootusti eri liikennöitsijöiden bussiaikataulut ja -liput? Onko juuri sinulle tärkeintä matkan nopeus, hinta vai ympäristövaikutukset? Parhaan bussimatkan löytämisen ei tarvitse enää olla vaikeaa, sillä Perille.fi-palveluun on koottu useat eri liikennöitsijät niin, että löydät niiden kaikkien bussiaikataulut sekä ostat bussiliput yhdestä paikasta muutamalla klikkauksella. Sano hyvästit eri sivustojen välillä liikkumiselle – meidän avullamme suoritat tarvittavat vertailut ja ostot vaihtamatta sivua kertaakaan. 

Useat liikennöitsijät yhdessä paikassa

Suomen kattavin matkalippupalvelu Perille.fi kattaa koko Suomen lähi- ja kaukoliikenteen aikataulut. Palvelu löytää parhaan matkan ovelta ovelle ja näyttää julkisen liikenteen matkojen lisäksi reittiin sisältyvät kävelymatkat. Se näyttää myös esimerkiksi pyöräreitit ja matkat omalla autolla sekä vertailee taksimatkat. Palvelussa vertailet nopeasti hinnat ja löydät esimerkiksi edullisimman bussi- tai junamatkan. Tarvittavien vertailujen jälkeen ostat kätevästi bussi-, juna- tai lentoliput. 

Suorien kaukoyhteyksien lisäksi palvelu näyttää matkaketjut, jotka yhdistävät useita liikennevälineitä. Matkaketju voi sisältää esimerkiksi juna- ja bussimatkan. Näin palvelu varmistaa, että löydät matkan ovelta ovelle esimerkiksi silloin, kun suoraa bussi- tai junayhteyttä lähtöpaikasta kohteeseen ei ole saatavilla. Jos suora yhteys on sinulle tärkeä kriteeri matkaa varatessasi, voit järjestää palvelun ehdottamat matkavaihtoehdot tämän ehdon mukaan matkahaun tarkemmissa hakuehdoissa. 

Sopisiko matkallesi liikennevälineeksi parhaiten nimenomaan mukava ja edullinen bussi? Perille.fi-palvelussa voit kätevästi vertailla useiden bussien aikataulut ja ostaa bussiliput riippumatta siitä, mikä liikennöitsijä tarjoaa matkan. Palveluun kuuluvat kattavasti monet bussimatkoja tarjoavat liikennöitsijät, kuten Onnibus, Matkahuolto, Savonlinja ja Pohjolan liikenne. Vertailussa ovat mukana myös junamatkat. Olemme äskettäin lisänneet palveluun VR:n junaliput, joten juna-aikataulujen löytämisen ja matkojen vertailun ohella saat nyt samalla ostettua junaliput. Lue lisää uudistuksesta edellisestä blogiartikkelista: Perille myy VR:n junalippuja – lähes koko Suomen kaukoliikenne meiltä

Perille.fi-palvelun tarjoaa vuonna 2015 perustettu luotettava suomalainen yritys Perille Mobility Services Oy, joka on jo useita vuosia helpottanut suomalaisten matkustamista. Palvelun ansiosta matkailijan ei tarvitse enää liikkua useiden liikkennöitsijöiden sivujen välillä edullisimman hinnan, nopeimman reitin ja kätevimmän bussimatkan toivossa. Perille.fi eroaa muista palveluista etenkin siksi, että monista matkavertailupalveluista poiketen se sisältää myös matkaliput. Sinun ei tarvitse enää käydä läpi monivaiheista prosessia, jossa ensin vertailet eri liikennöitsijöiden matkoja keskenään ja sitten menet valitsemasi liikennöitsijän omille sivuille ostamaan lipun. Kauttamme et ainoastaan vertaile matkoja, vaan löydettyäsi sinulle sopivimman matkan ostat siihen samalla lipun. 

Suositut matkat – hae bussiaikataulut ja osta liput

Bussit Helsinki – TurkuBussit Turku – Helsinki
Bussit Helsinki – Tampere Bussit Tampere – Helsinki 
Bussit Kotka – HelsinkiBussit Helsinki – Kotka
Bussit Helsinki – PorvooBussit Porvoo – Helsinki

Parhaan bussimatkan löytäminen on helppoa – syötä alla olevaan matkahakuun lähtöpaikka ja määränpää, lähtöpäivä sekä matkustajien määrä. Tämän jälkeen palvelu näyttää sinulle useiden eri liikennöitsijöiden tarjoamat vaihtoehdot sekä mahdollisesti useampia liikennevälineitä sisältävät matkaketjut. Tarkemmista hakuehdoista saat rajattua tuloksia hinnan, tarkemman lähtö- ja saapumisajan, matkan keston ja päästöjen perusteella. Voit myös rajata valikoimaa valitsemalla matkustustavaksi esimerkiksi pelkän bussin, jolloin palvelu näyttää vain bussiaikataulut. 

Voit järjestää palvelun ehdottamat vaihtoehdot valintasi mukaan esimerkiksi halvimman, nopeimman, suorimman tai vähäpäästöisimmän matkan mukaan. Löydettyäsi parhaimman matkan tai matkaketjun painat vain lopuksi “Osta”, ja pääset suoraan lipun ostoon. Palvelun avulla suunnittelet ja ostat matkasi ovelta ovelle helposti ja mukavasti näkemättä turhaa vaivaa. Hae bussiaikataulut, vertaile useiden liikennöitsijöiden tarjoamat matkat, osta lippu ja nauti matkasta!

Teksti: Elina Immonen
Kuva: Unsplash

Leave a Comment

Your email address will not be published.