Perille myy nyt VR:n junalippuja – lähes koko Suomen kaukoliikenne yhdessä palvelussa

Matkustaminen kotimaassa helpottuu taas huomattavasti, sillä matkalippupalvelu Perille myy nyt VR:n junalippuja! Uudistuksen seurauksena lähes kaikki kotimaan kaukoliikenteen aikataulut ja liput löytyvät yhdestä palvelusta. Yhdistä helppo ja ekologinen junalla matkustaminen hyödylliseen Perille.fi-palveluun – vertaile junamatkojen kestoa, ympäristövaikutuksia ja lippujen hintoja sekä osta sopivin VR-lippu samasta palvelusta. 

VR-junien aikataulut sekä junaliput helposti Perille.fi-palvelusta

Nyt Perille.fi-palvelusta voit ostaa lippuja kaikentyyppisiin kuljetuksiin vertailemalla hintoja, matkojen kestoa ja aikatauluja, jolloin löydät juuri sinulle kätevimmän matkareitin. VR:n lipunmyynnin saaminen palveluumme tekee matkan suunnittelusta ja lippujen ostamisesta mukavaa ja helppoa. 

“Kehitämme jatkuvasti asiakaskokemustamme sekä digitaalisissa että fyysisissä kanavissa. Lisäksi vastuullinen matkustaminen ja ympäristöystävällisyys sekä päästöjen minimointi korostuvat valintoja tehdessä. Perille.fi-palvelu tarjoaa matkojen suunnitteluun lisää läpinäkyvyyttä ja valinnanvapautta, kun matkan hintaa, kestoa, aikataulua ja ympäristövaikutuksia voi helposti vertailla eri kulkumuotojen välillä”, kertoo VR:n digitaalisista palveluista vastaava Vanessa Lehtinen.

Perille.fi-palveluun sisältyvät uudistuksen myötä sekä kaikki VR-kaukojunat että koko VR-lähiliikenne. Löydä VR:n aikataulut, paras VR-junalipun hinta ja osta junalippu netistä helposti ja nopeasti!

Miksi valita juuri VR-junalippu?

Junaliikenne on koko ajan suositumpaa – ja syystäkin. Juna on ekologinen ja mukava vaihtoehto, jonka valitessasi säästät sekä luontoa että rahaa nauttien samalla matkastasi. VR-junat ovat erittäin mukava ja ympäristöystävällinen kuljetusmuoto niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille. 

Sekä Perille että VR priorisoivat toiminnassaan tehokkaan asiakaspalvelun, minkä lisäksi yritykset jakavat monia yhteisiä arvoja. Mukavuuden ja helppouden ohella kestävä matkailu on tärkeä kulmakivi kummankin yrityksen toiminnassa. Ympäristöystävällisyyden kannalta VR:n lippujen saaminen palveluumme onkin merkittävässä roolissa.

Palvelusta et ainoastaan osta lippuja ekologiseen junamatkailuun, vaan vertailet ympäristövaikutuksia myös useiden VR:n matkalippujen välillä. Palvelu näyttää eri matkavaihtoehtojen päästöt, minkä avulla valitset helposti ympäristöystävällisimmän VR-lipun. Kestävä matkailu ja omilla valinnoillaan vaikuttaminen on VR:n ja Perillen yhteisellä panoksella helpompaa kuin koskaan!

VR:n kaukojunat kotimaan kaupunkeihin ja junat Pietariin

Junaliikenne muodostaa tärkeän runkoverkon kaukoliikenteelle, jota voidaan täydentää linaliikenteellä. Perille haluaa auttaa asiakkaitaan, ja nyt palvelusta on tehty entistäkin hyödyllisempi. Usein pidempiä matkoja suunnitellessa täytyy kulkea osa matkasta junalla ja osa linja-autolla. Tällöin eri matkat on yleensä löydettävä eri sivustoilta, ja lisäksi matkailijan vastuulle jää sovittaa matkat toisiinsa niin, että välipysäkit sopivat yhteen ja kulkuneuvon vaihto onnistuu matkan aikana mahdollisimman sujuvasti. Koko prosessi muistuttaa vaikeaa palapeliä, joka vie asiakkaalta turhan paljon aikaa ja aiheuttaa aivan liikaa turhautumista – täysin turhaan. 

Nyt voit suunnitella matkustamisen helposti, sillä Perille.fi-palvelu näyttää kokonaiset reitit ovelta ovelle, joihin sisältyvät juna- ja linja-automatkat, vaihdot ja mahdolliset kävelyreitit. Palvelun avulla löydät nopeasti matkallesi sopivan reitin ja ostat samalla liput sekä junaan että linja-autoon, jos junamatkaa täytyy täydentää linjaliikenteellä. 

Uskomme, että nimenomaan helposti muodostettavat ja hankittavat matkaketjut ovat keino houkutella yksityisautoilijoita kestävämmän liikkumisen pariin. Junaliikenne on ympäristöystävällinen valinta ja tärkeä runkoverkko kaukoliikenteelle, jota voidaan täydentää linjaliikenteellä. VR on meille erittäin tärkeä kumppani myös siksi, että ylläpidämme samoja arvoja asiakaspalvelussa – laatua ja mukavuutta”, kertoo Perille.fi:n taustalla olevan Perille Mobility Services Oy:n toimitusjohtaja Vesa Heikkinen.

Perille myy VR:n junalippuja sekä Suomen sisäisiin matkoihin että Pietariin. Palvelusta löytyy kaikkien VR:n kaukojunien lipunmyynti – löydä ja osta esimerkiksi lippu intercity-junaan tai VR Allegro-junaan. VR Allegro-juna kuljettaa sinut ekologisesti Helsingistä Pietariin vain kolmessa ja puolessa tunnissa, tosin Allegro-junien liikennöinti on toistaiseksi tauolla. Katso aikataulut ja osta sopivin VR:n lippu kaukoliikenteeseen!

Myös koko VR:n lähiliikenne Perille.fi-palvelussa

Kaukoliikenteen lisäksi löydät Perille.fi-palvelusta kattavan tarjonnan VR:n aikatauluja ja lippuja lähiliikenteeseen. Matkavertailu ja lipun osto lähijunaan on kauttamme erittäin kätevää, sillä kaiken voi tehdä samalla sivustolla nopeasti myös arjen kiireiden keskellä. Koko VR:n lähiliikenne on nyt helposti saatavillasi yhdessä palvelussa – mene etusivulle osoitteeseen Perille.fi ja syötä matkahakuun tarvittavat tiedot, selaa kätevästi läpi VR:n aikataulut ja tee tarvittavat matkojen vertailut, osta junalippu netistä, rentoudu ja nauti matkasta!

Teksti: Elina Immonen

Leave a Comment

Your email address will not be published.