Persoonalliset sisustuskaupat ja lifestyleputiikit Etelä-Suomessa, joihin voit matkustaa julkisilla

Sisustuskaupat Etelä-Suomi

Listasimme Etelä-Suomen viehättävät sisustuskaupat ja lifestylepuodit, joihin voit matkustaa julkisilla. Nämä persoonalliset sisustuskaupat ja -puodit tuovat inspiraatiota kotisi sisustamiseen. Kun ajatuksissasi on reissu sisustuskaupoille, suunnittele reittisi Perille.fi -matkahaun avulla.

Sisustuskaupat Millan Putiikki
Kuva © Millan Putiikki

Millan Putiikki

Rautatienkatu 24, Lahti
millanputiikki.fi

Lahden keskustassa Rautatienkadulla sijaitseva Millan Putiikki on paitsi monipuolinen sisustuskauppa myös idyllinen lifestylemyymälä, jonka valikoimaan kuuluu paljon kauniita tuotteita kotiin, lahjaksi ja itselle. Sisustustuotteiden tyyli on pehmeän skandinaavinen ja myymälästä löydät myös trendikkäistä boheemin tyylin tuotteita. Sisustusmerkeistä Millan Putiikista löydät mm. upeat Rivièra Maisonin, Cooee Designin, Skandinaviskin sekä TineK Homen tuotteet. Millan Putiikki tarjoaa myös muotia naisille. Millan Putiikkiin on helppo saapua kävellen Lahden Matkakeskuksesta (Mannerheiminkatu 15), jos saavut kaupunkiin junalla tai linja-autolla.

Sisustuskaupat Mosa Interiors
Kuva © Mosa Interiors

Mosa Interiors

Laukontori 6, Tampere
Viertolantie 2, Helsinki

mosainteriors.fi

Mosa Interiors on tunnelmallinen sisustuskauppa, joka tarjoaa asiakkaille persoonallisen boheemiin tyyliin sopien sisustustuotteiden lisäksi keittiö- ja kodinhoitotuotteita sekä muotia. Mosa Interiorsin valikoimaan kuuluu monet tutut sisustusbrändit kuten Lexington, Svanefors, Parolan Rottinki ja Fanni K. Mosalla on myös oma tuotesarja, josta löytyy mm. rottinkisia tuotteita, kynttilöitä ja huonetuoksuja. Mosa Interiors Tampere sijaitsee aivan kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta (Rautatienkatu 25) ja Tampereen linja-autoasemalta (Hatanpään valtatie 5-7). Mosa Interiorsin toinen myymälä sijaitsee Helsingissä (Viertolantie 2) kävelymatkan päässä Tapanilan asemalta (Jäkälätie 12).

Kuva © Zoom Design

Zoom Design

Asikkalantie 2, Vääksy
zoomdesign.fi

Vääksyssä (Asikkalantie 2) sijaitsevaan Zoom Design sisustusmyymälään pääsee matkustamaan Lahdesta linja-autolla. Zoom Design tarjoaa laadukkaita sisustusmateriaaleja, kuten kankaita ja tapetteja. Valikoimiin kuuluu paljon tunnettuja sisustusmerkkejä kuten Designers Guild, Lexington ja Balmuir. Zoom Designin palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu.

County White sisustuskauppa
Kuva © Country White

Country White 

Sinimäentie 6, Espoo
Tuomarinkyläntie 1-10, Helsinki
countrywhite.fi

Tunnelmalliset Country Whiten myymälät Espoossa Mankkaalla (Sinimäentie 6) ja Pohjois-Helsingissä Tuomarinkylän kartanolla (Tuomarinkyläntie 1-10) tarjoavat useita tuttuja sisustusmerkkejä, kuten Riviera Maison, Linum, Pappelina ja Svanefors. Myymälöiden valikoimissa on myös paljon tilaushuonekaluja. Country Whiten tyyli on nimensä mukaisesti maalaishenkinen, mutta tuotteita löytyy myös muihin sisustustyyleihin sopien. Molempiin Country Whiten myymälöihin pääset matkustamaan Helsingistä julkisilla käyttämällä HSL:n paikallisliikennettä.

Voit ostaa Helsingin seudun liikenteen liput kännykkääsi ilman rekisteröintiä ja sovelluslatauksia Perille.fi -palvelun kautta. Osta HSL-liput täältä: local.perille.fi.

Sisustuskauppa Cafelatte lifestyle
Kuva © Cafelatte Lifestyle

Cafelatte Lifestyle

Tapionaukio 4, Espoo (Kauppakeskus Ainoa)
cafelatte.fi

Cafelatte Lifestyle tarjoaa upeita tuotteita maanläheiseen ja harmoniseen tyyliin niin kotiin kuin pukeutumiseenkin. Puiset huonekalut, rottinkiset korit ja valaisimet sekä rouheat ruukut sopivat kauniisti skandinaaviseen tyyliin. Cafelatte Lifestyle myymälä löytyy Espoosta Kauppakeskus Ainoan ensimmäisestä kerroksesta (Tapionaukio 4). Tapiolaan pääsee helposti metrolla Helsingin keskustasta, jonne pääset matkustamaan linja-autolla tai junalla.

Kuva © Cobello

Cobello

Martinkuja 2, Espoo
cobello.fi

Sisustustalo Cobellon kolmekerroksinen suuri myymälä sijaitseee Espoon Suomenojalla (Martinkuja 2). Cobellon valikoimissa paljon huonekaluja, sisustusmateriaaleja ja -tuotteita lukuisilta laadukkailta sisustusmerkeiltä. Myymälästä löytyy myös Cobellon omien tuotemerkkien tyylikkäitä massiivipuukalusteita sekä upeita, uniikkeja sohvamalleja. Cobellosta löydät myös suomalaista designia, materiaalia ja työtä.

sisustuskauppa mokomarket
Kuva © Moko Market

Moko Market Café & Store

Perämiehenkatu 10, Helsinki
moko.fi

Moko Market on helsinkiläinen perheyritys. Punavuoren Merikorttelissa (Perämiehenkatu 10) sijaitsevasta sisustusmyymälästä löytyy myös lounaskahvila ja lauantaisin brunssi. Mokon sisustusvalikoima on värikäs ja persoonallinen. Myymälästä löytyy loputtomasti mielenkiintoista tutkailtavaa. Täällä käyntiä varten kannattaa varata aikaa ja pysähtyä samalla kahvittelemaan tai lounaalle.


Näin matkustat sisustuskaupoille


nougat sisustusliike
Kuva © Sisustusliike Nougat

Sisustusliike Nougat

Vanha talvitie 11 A 4. krs, Helsinki
nougat.fi

Sisustusliike Nougat sijaitsee nykyään Helsingin kalasatamassa (Vanha talvitie 11 A). Nougat tunnetaan laajasta Tine K Home tuotteiden valikoimasta. Myymälästä löytyy paljon kauniita laseja ja astioita. Nougatin tuotevalikoima on ihanan harmoninen kokonaisuus. Myös showroomina toimivan myymälän tunnelma on rauhallinen ja seesteinen. Pääset matkustamaan Nougatiin Helsingin keskustasta helposti metrolla.

Voit ostaa Helsingin seudun liikenteen liput kännykkääsi ilman rekisteröintiä ja sovelluslatauksia Perille.fi -palvelun kautta. Osta HSL-liput täältä: local.perille.fi.

Zarro
Kuva © Zarro

Zarro

Fredrikinkatu 37, Helsinki
zarro.fi

Helsingin keskustassa (Fredrikinkatu 37) sijaitseva Zarro on tyylikkyyden huipentuma. Tämä laatutietoiselle sisustajalle sopiva myymälä tarjoaa sisustuksen ajattomia klassikoita ja designia. Kauniissa myymälässä on ihana viipyillä katselemassa ja ihastelemassa upeita tuotteita.

Huone Ett Rum
Kuva © Essi Niskakangas

Huone Ett Rum

Bollstantie 5, Inkoo
huoneettrum.fi

Inkoossa (Bollstantie 5) sijaitseva lifestylepuoti Huone Ett Rum on vihersisusustajan paratiisi. Vanhassa kivinavetassa sijaitseva liike on täynnä toinen toistaan upeampia erilaisia viherkasveja. Puodista löydät myös kauniit, sisustukseen sopivat välineet viherkasvien hoitoon. Valikoimista löytyy myös taidetta, kortteja, kirjoja ja piensisusteita. Tuotemerkit ovat pääasiassa kotimaisia pienten yritysten merkkejä. Inkooseen voit matkustaa pääkaupunkiseudulta linja-autolla. Perille.fi -palvelun kautta näet reitit ja voit ostaa liput.

Kuva © Bambi ja Kuu

Pompoti & Bambi ja Kuu

Pohjoinen Asemakatu 10, 11130 Riihimäki
pompoti.fi bambijakuu.com

Pompoti ja Bambi ja Kuu sijaitsevat samassa tilassa Riihimäellä aivan rautatieaseman läheisyydessä (Pohjoinen Asemakatu 10), joten sinne on helppo saapua julkisilla. Bambi ja Kuu myy kauniita, boheemeja ja runsaita sisustustuotteita sekä vihersisustusta. Pompoti tarjoaa kauniit kahvihetket sekä herkkuja. Valikoimista löytyy myös kauniita lahjoja ja käyttöesineitä. 


Löysitkö inspiroivia sisustuskauppoja ja lifestylepuoteja, joissa haluaisit vierailla? Perille.fi -palvelu auttaa sinua löytämään sopivimman matkan sisustusreissullesi.

1. kuva © Unsplash

Leave a Comment

Your email address will not be published.