HSL-liput Perille-palvelun kautta ilman sovelluksen lataamista

HSL-liput ilman rekisteröintiä
Kuva ©  Unsplash

Perille.fi on Suomen kattavin matkalippupalvelu, joka tarjoaa nyt myös HSL-liput helposti ja nopeasti. Perille-palvelun avulla suunnittelet matkasi näppärästi ovelta ovelle ja ostat liput kaukoliikenteen busseihin ja juniin sekä nyt myös HSL-kertaliput pääkaupunkiseudun joukkoliikenteeseen. HSL-lippujen myynti Perille.fi -palvelussa antaa mahdollisuuden ostaa koko matka ovelta ovelle yhdestä paikasta. HSL-lippujen ostaminen Perille-palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse rekisteröityä tai ladata sovellusta vaan voit ostaa näppärästi HSL-kertaliput osoitteesta local.perille.fi.

Näin helposti palvelu toimii

Perille.fi -palvelun tarjoama mahdollisuus ostaa HSL-lippuja on tarkoitettu ensisijaisesti satunnaisille matkustajille tai pääkaupunkiseudulla vieraileville, joilla ei ole jatkuvaa tarvetta HSL-lipuille. HSL-lipun ostaminen Perille-palvelun kautta on helppoa ilman rekisteröitymistä tai sovelluksen lataamista. Palvelu sopii mainiosti esimerkiksi satunnaisia työmatkoja pääkaupunkiseudulle tekevälle tai vapaa-ajan matkailijalle, joka käy harvakseltaan pääkaupunkiseudulla.

Perille Local
local.perille.fi toimii mobiililaitteilla.

Siirryttyäsi mobiililaitteella osoitteeseen local.perille.fi, valitset oikean HSL-vyöhykkeen ja klikkaat Osta, ilmoitat puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi HSL-lipun toimitusta varten, maksat ostoksesi turvallisen yhteyden välityksellä ja saat mobiililipun heti suoraan puhelimeesi.

HSL-lippu ilman sovellusta
Kuva ©  Unsplash

Missä HSL-lippu käy ja paljonko se maksaa?

HSL-matkalippu toimii niin bussissa, metrossa, paikallisjunassa kuin raitiovaunulippunakin. HSL-lipulla voi matkustaa myös Suomenlinnan lautalla. Lippujen vyöhykkeet ovat AB, ABC, ABCD, BC, BCD, CD ja D. Helsingin keskustan alueella liikkuessasi tarvitset AB-vyöhykelipun. Voit lukea tarkemmin vyöhykkeistä ja alueista HSL:n verkkosivuilta. HSL-kertalippujen hinnat riippuvat vyöhykkeestä ja ne maksavat Perille.fi -palvelun kautta ostettuna 3,30 – 6,20 €. HSL-lastenlipun hinta Perille-palvelun kautta ostettuna on 1,90 – 3,40 €. HSL-lippu on voimassa vyöhykkeestä riippuen 80-110 minuutin ajan. 

Löydät lisätietoja HSL-lipuista HSL.fi -sivustolta.

Liput HSL
Kuva ©  Pexels

Suunnittele matkasi Perille.fi -palvelun avulla

Perille.fi -palvelu auttaa sinua löytämään sopivimman matkan niin HSL-alueella kuin muuallakin sekä ostamaan kaukoliikenteen ja HSL:n liput samasta palvelusta. Perille-palvelusta löydät reitit ovelta ovelle, pystyt helposti vertailemaan bussien ja junien hintoja sekä aikatauluja, suunnittelet tarvittaessa junan ja bussin sekä HSL:n paikallisliikenteen sisältävän matkakokonaisuuden sekä ostat kätevästi junaliput, bussiliput sekä HSL-liput. Turvallista matkaa!

Aloita matkasi suunnittelu

Leave a Comment

Your email address will not be published.