Festarit 2021 – nämä festarit ovat tänä kesänä suunnitteilla

Festivaalit 2021

Nämä kesän 2021 festarit ja kesätapahtumat ovat suunnitteilla tänä vuonna ja toivomme, että ne toteutuvat! Kun matkustat kesän tapahtumiin, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla.

Suomen kesätapahtumat vuonna 2021 ovat kaiken kaikkiaan vielä varsin epävarmoja, sillä tulevan kesän koronatilannetta on vaikea ennustaa. Koska uutisissa on jo hiukan toiveikkuutta, on mahdollista, että moni festari toteutuu jossakin muodossa. Kesän tapahtumat ja festivaalit tullaan toteuttamaan kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia ja rajoituksia noudattaen. Hallituksen koronarajoituspurkusuunnitelman mukaan kesällä yleisötilaisuuksia voisi jo järjestää, parhaassa tapauksessa kokonaan ilman rajoituksia. Tämä artikkeli on julkaistu 13.4.2021 ja tarkistimme festareiden tilanteen tällöin. Kannattaa varmistaa festareiden toteutuminen järjestäjien nettisivuilta, josta löytyy ajankohtaisin tieto. Yleinen käytäntö festareilla on, että festareiden peruuntuessa lipusta voi saada rahat takaisin tai lipun voi käyttää seuraavana vuonna.

ROCK IN THE CITY

Koko kansan Rock-festivaali järjestetään tänä kesänä peräti yhdellätoista paikkakunnalla: Kuopiossa 11.-12.6.2021, Raumalla 18.–19.6.2021, Kouvolassa 2.–3.7.2021, Oulussa 9.–10.7.2021, Rovaniemellä 16.–17.7.2021, Lappeenrannassa 23.–24.7.2021, Lahdessa 23.–24.7.2021, Keravalla 30.–31.7.2021, Joensuussa 6.–7.8.2021, Jyväskylässä 13.–14.8.2021 sekä Porissa 20.–21.8.2021. 

rockinthecity.fi, usealla paikkakunnallaLöydä bussit ja junat

Festarit kesäkuussa 2021

SUN PAMPAS 11.–12.6.2021

Sun Pampasta vietetään tuttuun tapaan Ylivieskan jäähallilla ja sen lähiympäristössä. Vuosi 2021 on tapahtumalle juhlavuosi, sillä Sun Pampas täyttää huimat 30 vuotta! Artisiteina tänä juhlavuonna nähdään muun muassa Arttu Wiskari, Mikael Gabriel, Olavi Uusivirta, Kaija Koo ja Behm.

sunpampas.fi, Närhitie 2, Ylivieska, Löydä bussit ja junat

LAUKAAN SATAMA FESTIVAL 18.–19.6.2021

Vuonna 2021 Laukaan Satama festival järjestetään jo seitsemännen kerran. Laukaan Satamapuistossa musiikki raikaa ja festarikansa jammailee useiden suosikkiartistien tahtiin kahden päivän ajan. Esiintymässä ovat muun muassa Behm, Arttu Wiskari, Pyhimys, Anssi Kela ja J. Karjalainen.

satamafestival.fiSatamatie 3, Laukaa, Löydä bussit ja junat

PORVOO SOI 18.–19.6.2021

Porvoon torilla vietetään hauskaa kaupunkifestivaalia kesäkuussa, kun kaksipäiväisillä festareilla kuullaan muun muassa Maija Vilkkumaata, Mambaa, Arttu Wiskaria ja Kaija Koota.

porvoosoi.fiPorvoon toriLöydä bussit ja junat

HIMOKSEN JUHANNUS 24.–26.4.2021

Himoksen juhannus on Suomen suurin ja suosituin juhannusfestivaali ja sitä juhlitaan 24.–26.6.2021! Himoksen juhannuksessa 2021 nähdään Antti Tuisku, Tehosekoitin sekä BEHM.

himosjuhannus.fi, Länsi-himoksentie 4, Jämsä, Löydä bussit ja junat

TAHKO JUHANNUS 24.–26.6.2021

Savon suurimmat juhannusjuhlat eli Tahko Juhannus juhlitaan kolmipäiväisenä Tahkon ytimessä! Mukana tapahtuman historian suurin kattaus huippuesiintyjiä kuten Apulanta, BEHM, Ellinoota, Abreu ja Kaija Koo.

tahkojuhannus.fiKeitaankatu 1,Tahkovuori, Löydä bussit ja junat

Festarit 2021

Festarit heinäkuussa 2021

PROVINSSI 1.–3.7.2021 *PERUTTU*

Provinssi on yksi Suomen suurimmista kesäfestivaaleista. Kolmipäiväiset festarit järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella ja artistikattaus on laaja, mm. Olavi Uusivirta, Iisa, Maustetytöt ja Bad Sauna.

provinssi.fi, Törnäväntie 20, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 1.–3.7.2021

Iskelmä Festivaali valtaa jälleen Himoksen kun heinäkuun alussa kokoonnutaan viettämään festarieta iskelmähengessä. Artistikattauksesta pari mainintaa: Eppu Normaali, Vesala, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Anssi Kela ja Ellinoora.

iskelmafestivaali.fi/himos Länsi-Himoksentie 4, Jämsä, Löydä bussit ja junat

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 2.–3.7.2021

Iskelmä Festivaali järjestetään nyt ensimmäistä kertaa myös Porin luonnonkauniille Kirjurinluoto Arenalla. Porin kaksipäiväisillä festareilla nähdään ja kuullaan muun muassa Anna Eriksonia, Anssi Kelaa, Elastista ja Ellinooraa.

iskelmafestivaali.fi/pori, Kirjurinluoto, Pori, Löydä bussit ja liput

POWER FESTIVAL IMATRA 2.–3.7.2021

Power Festival -tapahtumassa Imatralla heinäkuussa esiintyvät maamme suosituimpiin ja tunnetuimpiin kuuluvat artistit kuten Aste, Anna Abreu, Reino Nordin, Mikael Gabriel, Pete Parkkonen, Erika Vikman, Mike Monroe ja Klamydia, jotka tarjoavat sykähdyttäviä live-elämyksiä luonnonkauniissa Fortumin puistossa, Vuoksen rannalla. Kaksipäiväinen Power Festival täydentää Imatranajoa, Pohjoismaiden suurinta road racing -kilpailua.

powerfestival.fi, Fortum puisto, Imatra, Löydä bussit ja junat

SAUNA OPEN AIR 9.–10.7.2021

Ratinanniemellä päästään jälleen nauttimaan raskaasta musiikista ja festivaalitunnelmasta Sauna Open Air festareilla. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaus julkistetaan myöhemmin keväällä.

saunaopenair.fiRatinanniemi, Tampere, Löydä bussit ja junat

SUOMI POP JYVÄSKYLÄ 15.–17.7.2021

Jyväskylän Lutakonaukiolla tullaan näkemään heinäkuun kolmantena viikonloppuna upeita artisteja kuten Antti Tuisku, Tehosekoitin, Lauri Tähkä, Vesala Kaija Koo. 

suomipopfestivaali.fi/jyvaskyla, Lutakonaukio, Jyväskylä, Löydä bussit ja junat

SUOMI POP OULU 15.–17.7.2021

Suomi Pop tarjoaa kesätunnelmaa ja loistavia artisteja Oulun Kuusisaaressa. Esiintymässä ovat muun muassa, Antti Tuisku, Tehosekoitin, Apulanta ja Lauri Tähkä.

suomipopfestivaali.fi/oulu, Kuusisaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

SEINÄJOEN VAUHTIAJOT 15.–18.7.2021

Legendaariset Race & Rock Vauhtiajot juhlitaan Seinäjoen keskustassa jo 18. kerran! Viime vuonna festivaali siirtyi elokuulle, mutta nyt vauhtia radalla pidetään yllä heinäkuussa. Lavalla nähdään festareiden aikana useita tunnettuja nimiä, kuten Ellinoora, Tehosekoitin, Reino Nordin, Chisu ja J. Karjalainen. Tervetuloa vauhtifestareille!

vauhtiajot.fiSeinäjoki, Löydä bussit ja junat

HYVINKÄÄ SOI 16.–17.7.2021

Jo kesälle 2020 suunniteltu aivan uusi kaupunkifestivaali Hyvinkää Soi järjestetään Hyvinkään Villatehtaalla. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään mm. Laura Voutilainen, Stig, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Uriah Heep (UK). 

hyvinkaasoi.fi, Kankurinkatu 4, Hyvinkää, Löydä bussit ja junat

SUONENJOEN MANSIKKAKARNEVAALIT 16.–18.7.2021

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen vanhimmista kesätapahtumista ja tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1970. Paikkakuntalaisten lisäksi Mansikkakarnevaalit kokoavat mansikanpoimijoita, lomavieraita, kesäasukkaita ja muita karnevaalivieraita ympäri Suomea Suonenjoelle. Karnevaalitunnelmaa luomassa ovat muun muassa Behm, Neljä Ruusua, Katri Ylander, Klamydia ja Trio Niskalaukaus.

mansikkakarnevaalit.fi, Koulukatu 2-4, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali 16.-18.7.2021

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali on ennakkoluuloton ja rajoja rikkova taiteiden juhla, jossa tarjolla on erilaisia työpajoja, yhteisötaideteoksia, musiikkia ja performansseja. “Mitäksillä” esiintyy viikonlopun aikana kymmeniä indie-bändejä, mm. HENRIK!, Kissa, Janne Masalin sekä Radio Supernova. Elektronisen musiikin dj:t tanssittavat festivaalikansaa kahtena yönä aina aamunkoittoon asti.

mitasmitasmitas.fi, Nuutajärventie 453, Urjala Löydä bussit ja junat

ILOSAARIROCK JOENSUU 16.–18.7.2021 *PERUTTU*

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään heinäkuussa Joensuun Laulurinteellä, järven rannalla aivan lähellä Joensuun keskustaa. Jo 50 vuotta täyttävää festivaalia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 67 000 iloista, eloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden viikonlopun ajaksi. Artisteja nähnään niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Esiintymässä ovat muun muassa Liam Gallagher (UK), Sam Feldt (NL), YUNGBLUD (UK), Antti Tuisku, Apulanta, Blind Channel ja JVG.

ilosaarirock.fi, Linnunlahdentie 3, Joensuu, Löydä bussit ja junat

KARJUROCK UUSIKAUPUNKI 21.–24.7.2021

Lokalahden perinteinen Karjurock jytisee tänäkin vuonna, jos suunnitelmat toteutuvat. Tämän vuoden rokkariesiintyjiä ei ole vielä julkaistu. 

karjurock.fiLokalahti, UusikaupunkiLöydä bussit ja junat

TIKKURILAFESTIVAALI VANTAA 22.–24.7.2021

Tikkurila Festivaali on kotimaiseen musiikkiin keskittyvä klassikkofestari, joka järjestetään heinäkuussa Tikkurilan seudulla, Vantaalla. Artisteina Tikkurilassa nähdään tänä vuonna muun muassa Olavi Uusivirta, J. Karjalainen, Lauri Tähkä, Apulanta, Kaija Koo, Popeda, Ellinoora ja Teflon Brothers.

tikkurilafestivaali.fi, Urheilutie 15, Vantaa, Löydä bussit ja junat

TAMMERFEST TAMPERE 22.–24.7.2021

Tammerfest on Suomen kaupunkifestareiden konkari vuodesta 1995. Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät muun muassa Antti Tuisku, odotetun paluun tekevä Tehosekoitin, Tammerfestin konkari Popeda sekä BEHM. 

tammerfest.fi, Ratinanniemen Festivaalipuisto, Tampere, Löydä bussit ja junat

Twin City Festival Eli TORNION TWINKKARIT 23.–24.7.2021

Tornion twinkkarit on Lapin tunnelmallisin iskelmä- ja ysärifestivaali! Twinkkarit 2021 juhlitaan Aineen taidemuseon puistossa 23.–24.7.2021. Artistikattaus julkaistaan pikkuhiljaa ja ainakin Aikakone nähdään ja kuullaan Twinkkareiden lavalla.

Twin City Festival Facebookissa, Aineen puisto, TornioLöydä bussit ja junat

KUOPIOROCK 29.–31.7.2021

Kuopiorockin 18-vuotisjuhlavuonna nähdään Suomen menestyneisimpiin yhtyeisiin lukeutuva ja sinfonisesta metallistaan tunnettu Nightwish sekä alankomaalainen female fronted metalin sanansaattaja Within Temptation. Kuopiorock juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.–31.7.2021.

kuopiorock.fi, Lappalaisenkatu 2, Kuopio, Löydä bussit ja junat

RAAHEN RANTAJATSIT 29.–31.7.2021

Raahen Rantajatseja juhlitaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 32. kertaa. Ulkoilmafestivaalin tapahtumat sijoittuvat meren rantaan ja sen läheisyyteen Vanhassa Raahessa.Tapahtuman ohjelma painottuu jazzin kokeilevaan puoleen. Tapahtuman ohjelmisto julkaistaan myöhemmin.

rajatsi.fi/rantajatsit, Raahe, Löydä bussit ja junat

KOKKOLAN VIINIJUHLAT 30.–31.7.2021

Kokkolan viinijuhlat tituleeraa itsensä premium-tason festareiksi aikuiseen makuun. Festivaali järjestetään Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa Sunti-joen varrella heinäkuun lopussa. Tapahtuma on uuden, pian valmistuvan Kokkolan tapahtumapuiston ensimmäinen suuri festivaali. Osana festivaalialuetta on Wine & Food Tasting Village, jossa tullaan näkemään kotimaisia ja kansainvälisiä laatuviinimerkkejä. Artisteina tapahtumassa nähdään muun muassa Europe, Apocalyptica, J. Karjalainen, Reino Nordin, Elastinen, Erin ja Samuli Edelman.

kokkolanviinijuhlat.fi, Suntin raitti, Kokkola, Löydä bussit ja junat

PORISPERE PORI 30.7.-1.8.2021

Porin Kirjurinluodolla juhlitaan 10-vuotiasta Porispereä heinä-elokuun vaihteessa. Sen paikkana on Kirjurinluodolla sijaitseva Lokki-lava, joka on entinen Pori Jazz -juhlan pääareena. Artisteina tänä vuonna nähdään ainakin Tehosekoitin, Apulanta, Anthrax ja JVG.

porispere.fi, Kirjurinluoto, Pori, Löydä bussit ja junat

RUOVESI-festarit 30.7.-31.7.2021

Esiintyjinä mm JP Leppäluoto, Anna Abreu, Uniklubi, Antti Railio, Jonne Aaron…

Ruoveden Haapasaaressa, Löydä bussit ja junat

Festarit elokuussa 2021

VAASA FESTIVAL 5.–7.8.2021

Kolmipäiväinen suurfestari Vaasa Festival – Music, Food & Wine järjestetään elokuussa Vaasan sisäsatamassa! Täällä voit nauttia festaritunnelmasta, upeista esiintyjistä ja monipuolisesta ohjelmasta kauniissa merenranta- ja puistomiljöössä. Esiintymässä on huippunimiä, muun muassa Bonnie Tyler, Apulanta, Lauri Tähkä, Arttu Wiskari ja J. Karjalainen.

vaasafestival.fiVaasan Sisäsatama, Löydä bussit ja junat

PUUMALAN SILTAKEMMAKAT 6.–7.8.2021

Siltakemmakoiden tämän vuoden teemana on bileet. Tapahtuma-alue on reilut 5000m2 ja lavalle nousee 14 artistia tai yhtyettä muun muassa Elastinen, Abreu, Eppu Normaali ja Popeda, joten luvassa on takuulla hyvä bileet!

siltakemmakat.comPuumalaLöydä bussit ja junat

TAMPEREEN SAARIHELVETTI 6.–7.8.2021

Tampereen kesän raskaimman festivaalin esiintyjiä elokuussa ovat muun muassa The Black Dahlia Murder, The Agonist, Finntroll ja Diablo. Viikinsaaressa Pyhäjärven keskellä ollaan jälleen valmiina ottamaan vastaan Suomen hurjimmat metallipäät!

saarihelvetti.fiViikinsaari, Tampere, Löydä bussit ja junat

SAIMAA HEHKUU SAVONLINNASSA 6.–7.8.2021

Saimaa Hehkuu festivaali järjestetään Kyrönniemen Urheilukentällä Savonlinnassa heinäkuun alussa. Seremoniamestarina tapahtumassa toimii Mikko Leppilampi. Esiintymässä festareilla on perjantaina Apulanta, JVG ja Happoradio, lauantaina Antti Tuisku, Sanni ja Behm.

saimaahehkuu.fi, Kyrönniemenkatu 5, Savonlinna, Löydä bussit ja junat

RAUMA BLUES 12.–14.8.2021

Rauma Blues on vuosittain heinäkuussa Raumalla järjestettävä blues-musiikin festivaali. Perinteisesti kansainväliset sekä kotimaiset bluestähdet ja huippumuusikot laittavat Rauma Bluesissa bileet pystyyn festivaaliyleisön rakastamalla teltta-areenalla Rauman keskustassa. Tunnelmaltaan ainutlaatuinen Rauma Blues rankataan maailmanlaajuisestikin maailman johtavien bluestapahtumien harvalukuiseen joukkoon. Tämän kesän ohjelmisto julkaistaan myöhemmin.

raumablues.fi, Kanavakatu, Rauma, Löydä bussit ja junat 

KAUKAS EloFolk 12.–14.8.2021

Hyvinkään Kaukasin Juhlatalon EloFolk-konserttien järjestämisestä vastaa Kaukasten kulttuuriyhdistys Vanun Voima ry yhteistyössä Kaukasten asukasyhdistyksen kanssa.

kaukaselofolk.fi Kaukasten juhlatalo, Hyvinkää, Löydä bussit ja junat 

TURUN AURAFEST 13.–14.8.2021

Turun kaupunkifestivaali Aurafest järjestetään tänäkin vuonna erikoisjärjestelyin. Lavalle nousee kaksipäiväisen festivaalin aikana muun muassa Sanni, Elastinen, Gasellit, Reino Nordin, Mikael Gabriel ja Stig. Tapahtuma on tulevana kesänä ensimmäistä kertaa kokonaan ikärajaltaan K18, vastaten erityisesti aikuiskävijöiden toiveisiin. 

aurafest.fiKupittaanpuisto, Turku, Löydä bussit ja junat

KOTKAN DARK RIVER FESTIVAL 13.–14.8.2021

Persoonallinen metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 13.–14.8.2021. Vuosi toisensa tämä ihastuttava tapahtuma kutsuu raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisiä kesänlopettajaisia. Lavalle nousevat tänä vuonna muun muassa Damnation Plan, Horizon Ignited, Kiuas ja Rytmihäiriö

darkriverfestival.com Honkala, Kotka, Löydä bussit ja junat

JOUTOROCK JOUTSASSA 14.8.2021

Joutsan pankkiaukiolla järjestettävä legendaarinen Joutorock saa jatkoa elokuussa 2021. Suositun festivaalin tähtinä nähdään mm. yli 40 miljoonaa albumia myynyt hardrock-legenda Uriah Heep (UK) sekä useista hiteistään tunnettu Maija Vilkkumaa.

tapahtumainfo.fi/joutorockJoutsan PankkiaukioLöydä bussit ja junat

STADION FEST SEINÄJOELLA 20.–21.8.2021

Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestetään kolmatta kertaa Stadionfest-tapahtuma elokuussa. Lavalle nousee edustava joukko maamme tähtiartisteja: Haloo Helsinki!, Pyhimys, The Rasmus, Eppu Normaali, Arttu Wiskari, Happoradio moni muu. 

stadionfest.fi, Alaseinäjoenkatu 15, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat

KUUSKA SOI OULUSSA 21.8.2021

Kesän päätöskonsertti, Kuuska soi vietetään elokuun lopussa Oulun Kuusisaaressa. Lavalla on tuttuun tapaan ihania kotimaisia artisteja, kuten Mamba, Stig, Arttu Wiskari, Mikael Gabriel ja Kaija Koo. Tervetuloa päättämään kesä upeassa seurassa!      

kuuskasoi.fiKuusisaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

SAARISTO OPEN KAARINASSA 27.–28.8.2021

Kesän päätösfestivaali Saaristo Open on huima kaksipäiväinen festari Kaarinan Hovirinnan Rantapuistossa joka tuttuun tapaan päättää tapahtumakesän. Artistikattaus on vielä arvoitus, mutta Saaristo Openissa on totuttu näkemään monia kotimaisia artistitaivaan tähtiä!

saaristo-open.fiHovirinnan Rantapuisto, KaarinaLöydä bussit ja junat

Festarit Helsingissä kesällä 2021

Tuska 2.–4.7.2021 *PERUTTU*

Tuska on metallimusiikkiin keskittyvä festivaali. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Tuskan festivaalialue sijaitsee Suvilahden tapahtumakentällä. Artisteina tänä vuonna nähdään muun muassa Insomnium, Mokoma, Waltari ja High on fire.

tuska.fi, Suvilahti, Helsinki, Löydä bussit ja junat

Weekend 5.–7.8.2021

Weekend eli WKND on Helsingissä, Käpylän liikuntapuistossa elokuun alussa järjestettävä musiikkifestivaali. Weekendin esiintyjäkattaus on laajentunut myös elektronisen musiikin ulkopuolelle. Tänä vuonna Weekendissä nähdään avauspäivänä saksalainen DJ-tuottajahuippu Boris Brejcha. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.

wknd.fiMäkelänkatu 72, Helsinki, Löydä bussit ja junat

Poikkeusolojen festarit

Koronapandemia on vaikeuttanut perinteisten festareiden järjestämistä, joten niiden tilalle tai rinnalle on luotu uudenlaisia festareita. 

VARJO OULUSSA 6.–7.8.2021

Varjo on keskikokoinen festivaali, joka on suunniteltu poikkeusoloihin ja se oli viime vuonna yksi ainoita korona-ajan festivaaleja. Varjon yleisömäärä pidetään myös tänä vuonna pienenä, ja käytössä on vain neljäsosa tapahtuma-alueen kapasiteetista.

varjofestivaali.fi, Kuusisaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

KUOPIO TANSSII JA SOI SYKSY 2021

Kuopio tanssii ja soi -festivaalin perinteinen kesäkuinen tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Festivaali järjestetään tänä vuonna useina tapahtumakokonaisuuksina syyskauden aikana. Kausi käynnistyy elokuussa ja jatkuu marraskuulle asti. Tapahtuman ohjelma julkaistaan viimeistään heinäkuussa.

kuopiodancefestival.fi Kuopio, Löydä bussit ja junat

ROCKPERRY RELOAD VAASASSA 16.10.2021

Suomirockia, metallimusiikkia, punk-rockia ja muuta rock-tyylistä musiikkia kuullaan Rockberry Reloadissa Vaasassa, joka on siirtynyt syksyyn. Mainiota, että kesäfestareiden lisäksi festaritunnelmaan pääsee myös syksyllä!

rockperry.fiWS Arena, VaasaLöydä bussit ja junat

APRIL JAZZ ESPOOSSA 27.–31.10.2021 

Vuodesta 1987 asti Espoossa järjestetty yksi Suomen suurimmista jazzfestivaaleista pidetään poikkeuksellisesti lokakuussa livekonsertteja ja striimattua sisältöä sisältävänä hybridifestarina koti- ja ulkomaisten artistien voimin.

apriljazz.fi, Kulttuuriaukio 2, Espoo, Löydä bussit ja junat

LÖYDÄ HELPOSTI BUSSIT JA JUNAT SEKÄ OSTA LIPUT KESÄN 2021 FESTAREILLE!


Muut kesätapahtumat kesällä 2021

Kesällä 2021 järjestetään festareiden lisäksi monia muita mukavia kesätapahtumia ja kivaa kesätekemistä. Tässä muutama kesän 2021 tapahtuma, joista löytyy suosikkeja niin lapsiperheille kuin aikuiseenkin makuun. Kun lähdet kohti kesätapahtumia, tarkista sujuvin reittivaihtoehto ja osta liput Perille.fi-palvelun avulla!

ROSALAN VIIKINKIPÄIVÄT 24.–25.7.2021

Tämä mielenkiintoinen viikinkitapahtuma järjestetään heinäkuussa jo 17. kerran! Tule Rosalaan kokemaan viikinkiaikaista elämää käsityönäytösten, viikinkien aikaisen ruuanlaiton workshopien ja taistelunäytösten merkeissä. Ohjelmaa on tarjolla lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-14. 

rosala.fi/vikingadagarRosala, KemiönsaariLöydä bussit ja junat

PENTINKULMAN PÄIVÄT URJALASSA 1.-8.8.2021

Elokuun alussa vietetään Pentinkulman päiviä, joiden teemana on tänä vuonna Toivo. Vuosittain järjestettävä perinteikäs ja elävä kirjallisuustapahtuma pitää sisällään kirjailijavierailuja, ajankohtaista keskustelua sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. Jokaisen kulttuurin ja kirjallisuuden ystävän kannattaa suunnitella kesälomareissu tämän tapahtuman ympärille!

pentinkulmanpaivat.fiUrjala, PirkanmaaLöydä bussit ja junat

TUUSULAN TAITEIDEN YÖ 13.8.2021

Tuusulan taiteden yö järejstetään elokuussa Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa ja Hyrylän keskustassa. Teemana tänä vuonna on Uskallus.

taiteidenyo.fiTuusula, Löydä bussit ja junat

VIHDIN WUOSISATAMARKKINAT 21.8.2021

Vihdin Wuosisatamarkkinat järjestetään jo 14. kerran. Markkinoilla on ohjelmaa koko perheelle. Kylänraitti, ympäröivät alueet sekä upea kirkonkylän ranta tulevat olemaan jälleen täynnä kauppiaita, esittelyjä, ohjelmaa, hyvää ruokaa ja musiikkia.

wuosisatamarkkinat.fi, Vihti, Löydä bussit ja junat

Löydä helposti bussit ja junat sekä osta liput kesän 2021 festareille!

Perille.fipalvelusta haet näppärästi reitit ja aikataulut, vertaat matkojen hintoja ja ympäristövaikutuksia, löydät sopivimman matkan sekä ostat bussi- ja junaliput kesän 2021 festareille ja kesätapahtumiin. Kun syötät matkahakuun tapahtuman osoitteen sekä haluamasi matkustuspäivämäärät, löydät parhaan matkavaihtoehdon.

Aurinkoista ja turvallista festarikesää sekä turvallista matkaa perille!

Leave a Comment

Your email address will not be published.