Kesän 2024 festarit

Kesän 2024 festarit ja kesätapahtumat kätevästi yhteenkoottuna! Kun matkustat kesän tapahtumiin, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla.

Tämä artikkeli on päivitetty 22.2.2024 ja tarkistimme festareiden tilanteen tällöin. Kannattaa varmistaa festareiden toteutuminen järjestäjien nettisivuilta, josta löytyy ajankohtaisin tieto. Yleinen käytäntö festareilla on, että festareiden peruuntuessa lipusta voi saada rahat takaisin tai lipun voi käyttää seuraavana vuonna.

Festarit kesäkuussa 2024

Kesärauha 7.–9.6.2024

Kesärauha on turkulainen vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka järjestetään Turun Linnanpuistossa 7.–9.6.2024. Kolmen päivän aikana Kesärauhassa on mahdollisuus kokea lukuisia keikkoja, maagista tunnelmaa ja unohtumatonta yhteisöllisyyttä – suoraan kaupungin sykkeessä. Viidettä kertaa järjestettävä Kesärauha kokoaa jälleen yhteen kymmenet artistit, herkullisen ruoan ja hymyilevät ihmiset. Tähän mennessä julkistettu ohjelmisto: 070 Shake, Slowdive, Acid Arab, Alma, Antti Autio, Arppa, Balming Tiger, Jesse Markin, JJylli & Kuoppis – Music Of Kingston Wall, Kuumaa, Ladyhawke, Lauri Haav, Libianca, Pariisin Kevät, Ursus Factory, Vesta, Aavikko, Bee, Boko Yout, Bämä, Deki Alem, Emma & Matilda, Good Boys, Huora, Iisa, Jaakko Kulta, Joalin, Lyyti, Markus Krunegård, Melo, Rebekka Holi, Saimaa, Stepa, Stuzzi, Viitasen Piia, Ville Ahonen, Yeboyah.

kesarauha.fiLinnanpuisto, Linnankatu 80, TurkuLöydä bussit ja junat

Hanko Sommarfest

Hanko Sommarfest tuo kesällä 2024 kotimaiset ja ulkomaalaiset tähtiartistit upeaan miljööseen täysin uniikille festivaalialueelle meren rannalle. Ajankohta, ohjelma ja artistit päivitetään myöhemmin.

hankosommarfest.fiHankoLöydä bussit ja junat

Hiljaisuus-festivaali 6.–9.6.2024

Vuoden 2024 Hiljaisuus-festivaali levittäytyy Kaukoseen 6.–9.6. Tapahtuman aikana kylässä toimii ravintola, kahvila ja anniskeluravintola. Hiljaisuus-festivaali tuo Lappiin kansainvälisestikin kiinnostavimmat esitykset ja taiteilijat. Sirkuksen ja musiikin yhteistyöstä on versonut useita erilaisia teoksia, joita festivaaliyleisö pääsee saattamaan näyttämölle ensimmäistä kertaa. Festivaalin ohjelma julkaistaan maaliskuussa.

hiljaisuusfestivaali.fiKaukosen kylä, Tökärinkuja 10, Kittilä, Löydä bussit ja junat

SAARISTO FESTIVAALI 7.–8.6.2024

Saaristo Festivaali avaa jälleen festarikesän 7-8.6.2024 Kaarinassa Hovirinnan Rannassa. Tapahtuman uutuutena nähdään myös Retrolava joka täyttyy kansainvälisistä ja kotimaisista ysäri- ja milleniumtähdistä, jotka julkaistaan alkuvuodesta! Luvassa on huima kaarti kotimaisia tähtiartisteja kun mukana ovat: Kolmas Nainen, ibe, Abreu, Indica, Käärijä, Ellinoora, PortionBoys, Maija Vilkkumaa, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Ressu Redford, Pete Parkkonen, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Reino Nordin.

Saaristofestivaalin FB-sivu

saaristofestivaali.fiHovirinnan ranta, Kaarina, Löydä bussit ja junat

Soundfest 7.–8.6.2024

Hiphopin ja popin kärkinimet tahdittavat festarikansan juhlintaa Etelä-Suomen upeimmassa festivaali­ympäristössä Mukkulan tapahtuma­­puistossa kahden päivän ajan 7.-8.6.2024. Vuoden 2024 artistikattaus on parempi kuin koskaan aiemmin. Kotimaiset eturivin urbaanin musiikin artistit kokoontuvat taas viikonlopuksi mukkulan auringon alle. Esiintymässä mm. Gasellit, Karri Koira, Bee, Korelon, Robin Packalen, Etta, Turisti ja Gettomasa. Festareiden juontajana toimii Sointu Borg.

soundfest.fiRitaniemenkatu 10, Lahti, Löydä bussit ja junat

St. Olaf Summerfest 7-8.6.2024

St. Olaf Summerfest on Mikkelissä järjestettävän St. Michel Summerfestin sisarfestivaali ja järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018. Kaksipäiväisen festivaalin lavalla nähdään monipuolinen kattaus Suomen kärkiartisteja. Esiintymässä mm. Kake Randelin, Kuumaa, Arttu Wiskari, Teflon Brothers ja
Käärijä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

stolafsummerfestival.fi Savonlinnan Kirkkopuisto, Savonlinna,  Löydä bussit ja junat

RantaFest 8.6.2024

Tervetuloa lämpimästi Rantamestan ikiomien Rantafestien tunnelmiin! Tapahtumia päivitetään kevään 2024 mittaan.

rantamesta.fi, Vuolenkosken Rantamesta, Vuolenkoskentie 1476, Vuolenkoski, Löydä bussit ja junat

Iitin Musiikkijuhlat 12-15.6.2024

Kesän kiehtovin klassisen musiikin festivaali. Vuodesta toiseen Iitin musiikkijuhlilla esiintyy kotimaisia sekä kansainvälisiä musiikin ammattilaisia ja nousevia tähtiä. Solisteja, orkestereita, kapellimestareita ja säveltäjävieraita. Tutustu kesän ohjelmaan.

iittifestival.fi Hiidensaarenkuja 41, Kymentaka,  Löydä bussit ja junat

KUOPIO TANSSII JA SOI 12-18.6.2024

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla yhdistämme tanssin, musiikin, kulttuurin ja yhteisöllisyyden ainutlaatuiseksi juhlaksi! Festivaaliviikolla tuomme ohjelmistossa esille kansainvälisiä ja kotimaisia tanssitaiteen ammattilaisia sekä oppilaitoksia ja tanssinharrastajia. Esitysten lisäksi ohjelmistosta löytyy laaja valikoima kursseja, leirejä, seminaareja ja muuta oheisohjelmaa. Tarkempi ohjelma tapahtuman kotisivuilta.

kuopiodancefestival.fi Kuopio,  Löydä bussit ja junat

SIDEWAYS 13.–15.6.2024

Sideways on Helsingin festarikesän avaava kolmipäiväinen festivaali, jonka ohjelmisto koostuu monipuolisesta musiikkikattauksesta, hauskoista alueaktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta. Sidewaysissa koet Helsingin parhaat puolet yhden viikonlopun aikana! Esiintymässä mm. Peggy Gou (KR), Jungle (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Fontaines D.C. (IE), L7 (US), Armand Hammer (US), Chelsea Wolfe (US), Derya Yildrim & Grup Şimşekin (TR), Karri Koira, KUUMAA, Yona, Ismo Alanko yksin, pehmoaino, Pariisin Kevät, emma & matilda, F, Janne Westerlund, Virta, Jesse Markin, Viitasen Piia, Yeboyah, Elsi Sloan ja Oranssi Pazuzu.

sidewayshelsinki.fiNordenskiöldinkatu 11-13, Helsinki, Löydä bussit ja junat

FREESI FEST 14.–15.6.2024

Hyvän fiiliksen musafestari saapuu jälleen Liedon sydämeen 14.-15.6.2024 rentona, raikkaana ja tuoreena kesäisenä tuulahduksena täynnä musiikin ja yhdessäolon riemua! Lietolaiset iskelmäpopbändi Freesi ja The Jams Bar kutsuvat juuri sinut nauttimaan jälleen festareista ilon kautta, tutulle tapahtumapaikalle Jams Barin piha-alueelle!  Ohjelma päivitetään myöhemmin.

freesi.info, Hyvättyläntie 8, Lieto, Löydä bussit ja junat

SUN PAMPAS 14.–15.6.2024

Ylivieskalaisten ja sen lähiympäristön omakseen ottama yli 30-vuotias kaupunkifestivaali. Viihtyisistä puitteistaan ja toimivista järjestelyistään kiitosta saanut tapahtuma nousee tutulle tontille Ylivieskan jäähalliin ja sen ympäristöön. Pampasissa on vuosien mittaan nähty koko suomipopin ja -rockin kerma, minkä lisäksi tapahtuma tarjoaa paikallisille bändeille hienoja esiintymismahdollisuuksia ison yleisön edessä. Artisiteina tänä vuonna nähdään muun muassa ABREU, Olli Halonen, Teflon Brothers, Kuumaa, Ressu Redford ja Kaija Koo.

sunpampas.fi, Närhitie 2, Ylivieska,  Löydä bussit ja junat

Haku Päällä -festivaali 14.–15.6.2024

Tanssi hämärtyvässä kesäillassa upeiden artistien tahtiin, tapaa vanhoja ja uusia tuttavuuksia sekä luo muistoja, jotka lämmittävät läpi loppuvuoden! Kuka tietää, tarttuuko Kurikan kesäyöstä mukaan se oikea tai vaikka elämän upein kesäromanssi, jota kaiholla muistellaan vielä vuosia myöhemmin. Esiintymässä mm. Kolmas Nainen, BEE, Ressu Redford ja Viivi. Loput artistit julkaistaan keväällä.

hakupaalla.com, Kurikan tori, Kurikka, Löydä bussit ja junat

TopRock Festit 14.–15.6.2024

Toppila Klubi järjestää muutaman vuoden tauon jälkeen festivaalit kesäkuussa 2024. Rokin räimettä on luvassa kesäkuussa Oulun Toppilassa Toppila Klubin pihalla, kun stagelle nousevat: Kotiteollisuus, Peer Günt, Tanna, Viikate, Zero Nine, Tuohimaa, Stargazery, Kuun Pimeä Puoli, Dreamtale, Burning Point ja The Nevements.

parhaatbileet.fi, Kapteenintie 24, Oulu, Löydä bussit ja junat

VARJO 14.–15.6.2024

Vaihtoehtoisen musiikin, taiteen ja urbaanikulttuurin Varjo-festivaali järjestetään jälleen rennossa tunnelmassa 14.–15.6.2024 kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia, taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä. Esiintymässä mm. Bee, emma & matilda, Lauri Haav, Paperi T, pehmoaino, Ruusut, Karri Koira, The Southgates.

varjofestivaali.fi, Kuusisaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

XXL Mössö 2024 14-15.6.2024

Kesän 2024 festivaali on järjestyksessään seitsemäs XXL Mössö tapahtuma. Kaikkiaan tapahtumassa kuullaan toistakymmentä eri esiintyjää. Mukkulan Tapahtumapuisto on yksi Suomen kauneimmista kesäisistä tapahtumapaikoista. Esiintymässä mm. Haloo Helsinki!, Vesterinen Yhtyeineen, Käärijä, Portion Boys, Maija Vilkkumaa, Laura Voutilainen ja Anssi Kela.

moysa.fi Mukkulan Tapahtumapuisto, Lahti,  Löydä bussit ja junat

NUMMIROCK 19.–22.6.2024

Perinteinen raskaampi juhannusjuhla vietetään jälleen Nummijärvellä nelipäiväisenä 19.-22.6.2024. Esiintymässä mm. Blackbraid (USA), Body Count (USA), Eluveitie (CH), Shadow of Intent (USA), Rise Of The Northstar (FRA), Suffocation (USA), Thy Art Is Murder (AU), Insomnium, Deathchain, Crownshift, Rytmihäiriö, Horna, Kaunis Kuolematon, KYY, Nicole, Kallomäki, Marianas Rest, Shade Empire, Suotana, Tarot ja Warmen.

nummirock.fiNummijärvi, KauhajokiLöydä bussit ja junat

HIMOS JUHANNUS 20.–22.6.2024

Suomen suurin ja suosituin, jo 25. kertaa järjestettävä ja viime vuosina useasti loppuunmyyty juhannuksen kruununjalokivi Himos Juhannus julkaisee ensimmäiset esiintyjät kesän 2024 festivaalille. Lavalle nousevat mm. Haloo Helsinki!, JVG, Gettomasa, ibe, Käärijä, BESS, KUUMAA ja Portion Boys.

himosjuhannus.fi, Länsi-himoksentie 4, Jämsä, Löydä bussit ja junat

RMJ 20.–22.6.2024

Suomen suurimmat beach-festarit juhlitaan Raumalla 20.-22.6.2024, kun RMJ sytyttää lämmön Otanlahden rantapuistoon juhannuksena. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, joten tämän vuoden tapahtumassa ensimmäisestä RMJ -festarista tulee kuluneeksi peräti 25 vuotta. Suomen suurimmat rantabileet tuo keskikesään beach-festivaalin tunnelman, kovimmat esiintyjät sekä parhaan juhannusyleisön. RMJ:n esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Gettomasa, ibe, Sexmane, Cledos, KUUMAA, Inna (RO), Isac Elliot, costee, Lauri Haav, Jami Faltin ja Korelon.

rmj.fi, Otanlahden rantapuisto, Rauma, Löydä bussit ja junat

SOLSTICE FESTIVAL 20.–22.6.2024

Vaihtoehtomusiikkiin ja moderniin taiteeseen keskittyvä festivaali Solstice kipuaa Rukatunturin huipulle juhannuksena 20.-22.6.2024. Kolmipäiväisessä tapahtumassa esiintyy kattava kaarti ulkomaisia ja suomalaisia artisteja sekä taiteilijoita. Festivaalialueelta löytyy kolmen lavan lisäksi mm. useita baareja, joissa tarjoillaan laadukkaita cocktaileja, viinejä ja oluita. Esiintymässä mm. Amor Satyr, ATI, Aurora Halal, Bitter Babe, DJ JVS, DJ Marcelle, DJ Smokey, Emma DJ & Toma Kami, Eris Drew, Essi Eirene, Evan Baggs, Exploited Body LIVE, Ferdelance LIVE, Otilia, Paula Koski, Peach, Pekko LIVE, S-Candalo, Sansibar, Sebastian Holm, Space Afrika LIVE, Spekki Webu LIVE, Stella & Eemeli Engberg, Tolouse Low Trax LIVE, Vlada.

solsticefestival.fiRukatunturi, Juhannuskalliontie 27, Kuusamo, Löydä bussit ja junat

TAHKO JUHANNUS 20.–22.6.2024

Tahkovuoren vehreissä kesämaisemissa, Tahko Event Parkissa järjestettävä festivaali tarjoaa tunnelmaa ja elämyksiä niin ensiluokkaisten artistien kuin festivaalipalveluiden parissa. Kolmepäiväisen riemujuhlan esiintyjinä tullaan näkemään KUUMAA, Gettomasa, Käärijä, Portion Boys, BESS sekä VIIVI.

tahkojuhannus.fiKeitaankatu 1,Tahkovuori, Löydä bussit ja junat

Haapavesi folk 27.–29.6.2024

Haapavesi Folkin 2024 ensimmäiset julkistukset ovat täällä: Pekko Käppi & K.H.H.L folkrokkaa kiihkeästi ja lyyrisesti, kuten suomalaisen kansanmusiikin juhlituimpiin lukeutuvan yhtyeen kuuluukin. Nouseva uuden sukupolven artisti Bee säväyttää upealla energiallaan ja soundillaan – Been tummanpuhuva ääni menee ihon alle kerrasta! Neljän nuoren lahjakkuuden upeasti soivassa Floating Sofa Quartet:issa (FI, SE, DK) puolestaan yhdistyvät pohjoismaisen folkin luomisvoimat.

haapavesifolk.comFolk-puisto, Teollisuustie 2,Haapavesi, Löydä bussit ja junat

PROVINSSI 27.6.–29.6.2024

Kesäkuun viimeisellä viikolla vuosittain juhlittava Provinssi on yksi Pohjois-Euroopan perinteikkäimmistä ja suurimmista festivaaleista. Vuodesta 1979 saakka Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniissa ympäristössä järjestetty Ihmisten juhla esittelee aina ajankohtaisen ja laajan kattauksen musiikkikentän kaikilta laidoilta yllätyksiä unohtamatta. Esiintymässä mm. Måneskin, Turnstile, Apulanta, Bad Omens, Bee, Aliisa Syrjä, Altamullan Road, Antti Autio, BEHM, Blind Channel, Bring Me The Horizon, BÄMÄ, Dave Lindholm, Ellinoora, emma & matilda, Etta, Gasellit, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Katri Helena, KUUMAA, Käärijä, Maustetytöt, YUNGBLUD, Mokoma, Stam1na ja PMMP.

provinssi.fi, Törnävänsaarentie, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 27.6.–29.6.2024

Kesän paras tapahtuma juhlitaan jälleen tulevana kesänä ja livenä raikaa kotimaiset ykkösartistit! Iskelmä Festivaalin lavalle Himoksella kesällä 2024 nousevat mm. KUUMAA, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Vesterinen Yhtyeineen, Eppu Normaali ja Dingo.

iskelmafestivaali.fi/himos Länsi-Himoksentie 4, Jämsä, Löydä bussit ja junat

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 28.6.–29.6.2024

Kesän paras tapahtuma Iskelmä festivaali juhlitaan taas ensi vuonna Porissa kaksipäiväisenä 28.-29.6.! Iskelmä Festivaalin lavalle Porissa kesällä 2024 nousevat Apulanta, Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Vesterinen Yhtyeineen, Eppu Normaali, Dingo. Lisää artistijulkaisuja on tulossa kevään mittaan.

iskelmafestivaali.fi/pori, Kirjurinluoto, Pori, Löydä bussit ja liput

LankaFest 28.6.–29.6.2024

LankaFest järjestetään ensi kesänä 13. kerran! Tapahtumapaikkana on edelleen Puolangan torialue. Jatkamme tarjontaa kahdella lavalla. Esiintymässä mm. Battle Beast, Ensiferum, Brother Firetribe, Kalmah, Tanna, Stoned Statues, Electric Deathbeat, Ikirouta ja Perfect Strangers.

lankafest.fi, Ouluntie 9, Puolanka, Löydä bussit ja liput

Mustakari Memories 28.6.–29.6.2024

Mustakarin saarella järjestettävä Mustakari Memories on ollut Kokkolan kesän kohokohta jo yli 20 vuoden ajan. Se kokoaa kävijöitä nauttimaan merellisestä festaritunnelmasta, huippuartisteista ja kattavista palveluista myös kauempaa. Esiintymässä mm. Juha Lagström & Muusikot, Egotrippi, Portion Boys, Haloo Helsinki!, Frans Harju, Halla, Klamydia ja Ellinoora.

kpofestarit.fi/mustakarimemories/, Mustakari, Kokkola, Löydä bussit ja liput

Playa del Raisio Beach Party 28.6.–29.6.2024

Playa del Raisio Beach Partyt järjestettiin eka kertaa viime vuonna Raision Hahdenniemen uimarannalla. Tänä vuonna juhlitaan jälleen! Esiintymässä mm. Erika Vikman, Viivi, Jannika B, Benjamin, Modern Talking Reloaded, Abreu, Cledos, Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat ja Petri Nygård. Keikkataukojen väliaika-DJ:nä tapahtumassa nähdään sekä perjantaina että lauantaina ihastuttava Amanda Harkimo.

playadelraisiobeachparty.fi, Hahdenniemen uimaranta, Raisio, Löydä bussit ja junat

ROTUAARI PIKNIK 28.6.–29.6.2024

Keskikaupungin puutarhajuhla Rotuaari Piknik järjestetään jälleen 28.–29.6.2024 Mannerheiminpuistossa Oulun keskustassa. Esiintymässä Popeda, Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Tuure Kilpeläinen, Jonna Tervomaa, Ida Paul & Kalle Lindroth, Kolmas Nainen sekä Josén Pimeä Puoli.

piknik.fi, Mannerheiminpuisto, Oulu, Löydä bussit ja junat

TUSKA 28.6.–30.6.2024

Tuska on metallimusiikkiin keskittyvä festivaali. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Tuskan festivaalialue sijaitsee Suvilahden tapahtumakentällä. Artisteina tänä vuonna nähdään muun muassa Gojira, Arch Enemy, Mokoma, Diablo, VV (Ville Valo), Clutch, Turmion Kätilöt, Butcher Babies, Finntroll, Ghost, The Hu, Electric Callboy and Lorna Shore.

tuska.fi, Suvilahti, Helsinki, Löydä bussit ja junat

Kuopio Wine Festival 28.6.-6.7.2024

Suurta rakkautta viiniin juhlitaan taas tulevana kesänä! Kuopion viinijuhlat kerää viinin ja ruoan ystävät makujen juhlan äärelle 28.6.–6.7.2024. Yli 20 vuoden ajan kesäkalentereihin kuulunut Suomen suurin viini- ja ruokafestivaali täyttää kesällä 2024 Kuopion matkustajasataman ranskalaisen keittiön makujen ja aromien riemulla. Esiintymässä mm. Irina, Pete Parkkonen, Teflon Brothers, Yö ja JP Leppäluoto, Illansuu, Arttu Wiskari, Portion Boys, Erika Vikman, Kaija Koo, Tuure Kilpeläinen, Ressu Redford, Gimme Me ABBA, Haloo Helsinki!, Elastinen, Olli Halonen ja KUUMAA.

kuopiowinefestival.fi, Kuopion Matkustajasatama, Kuopio, Löydä bussit ja junat

Unsplash

Festarit heinäkuussa 2024

Puistojuhlat 4.-5.7.2024

Kaksipäiväisellä festivaalilla nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, hulvattomasta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintoloista. Pop- ja indiemusiikkiin keskittyvä festivaali tuo Jyväskylän Lounaispuistoon yhdeksän huippuartistia. Esiintymässä mm. Markus Krunegård, Antti Autio, Vesta, Lyyti, Shrty, Gada, Jami Faltin, Lauri Haav ja Costi.

puistojuhlat.fi, Lounaispuisto, Jyväskylä, Löydä bussit ja junat

JYSÄRI 4.-6.7.2024

Heinäkuun alussa Himos Parkin kenttä verhoutuu todelliseksi dance-musiikin mekaksi, kun tuhatpäinen Jysäri -festivaalin kansa valloittaa Himos Parkin tantereen 4.-6.7.2024. Suomen suurin eurodance-festivaali on julkaissut heti vuoden alkuun koko ohjelmiston sekä päiväkohtaiset esiintyjät. Mukana Vengaboys, E-Type, Masterboy & Beatrix Delgado, Cascada, Ice Mc, ItaloBrothers, DJ Oku Luukkainen & Friends: Bu Bu Man, Pasi ja Anssi, Annika Eklund ja Hesaäijä, E-Rotic, Groove Coverage, Movetron, Günther, Basic Element, Cappella, Pandora, Solid Base, Waldo’s People, Chorale, Reset, Caater, PartaMatti Airaksinen, DJ Ice K Poppikone ft. DJ Tony, Tuottaja Jääskeläinen, Aleksanteri K.

jysari.fi, Himos Park, Jämsä, Löydä bussit ja junat

Rantajamit 4.-6.7.2024

Rantajamit on perinteikäs jo 30 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista ja lohjalaista kulttuuria. Rantajamit on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudenmaan alueella. Esiintymässä mm. Ellinoora, Kuumaa, Teflon Brothers, Dog Hustlers, Bee, Erika Vikman, Vesterinen Yhtyeineen, Klamydia, Stig, Pasi ja Anssi, Frans Harju, Olli Halonen, Yö & JP Leppäluoto, Maija Vilkkumaa ja Haloo Helsinki!

rantajamit.fi, Auralahti, Rantakenttä, Lohja, Löydä bussit ja junat

Natural High Healing Festival 4.7.–7.7.2024

Natural High Healing-festivaali on luonut rohkeasti taianomaista, täysin uutta festivaalikulttuuria jo 11 vuotta! Hyvinvointifestivaalin pioneerina Natural High kokoaa ihmiset yhteen päihteettömästi juhlistamaan elämää ja sen ihmeitä. Tarjoamme Suomen kovimman kattauksen erilaisia työpajoja, musiikkia ja uusia syvempiä elämyksiä. Kesän 2024 ohjelma julkaistaan myöhemmin.

naturalhighfestival.fi, Nopperlantie 1, Uusikaupunki, Löydä bussit ja junat

Ilovaari Festival 5.–6.7.2024

Ympärillä hyviä ihmisiä ja lavalla soi se, josta jo silloin joskus tykkäsit. Luvassa ainakin rockia, poppia, blueskitaraa, progemetallia, sähköä ja psykedeliaa Suomesta ja ulkomailta. Esiintymässä mm. Leprous (NO), Erja Lyytinen, Honey B & T-Bones, Pekko Käppi & K:H:H:L, Time Primer, Egotrippi, Vesterinen yhtyeineen, Juha Tapio, Freeman ja Menneisyyden Vangit, Vicky Rosti ja Kaseva.

ilovaari.fi, Ilosaari, Siltakatu 1, Joensuu, Löydä bussit ja junat

Madfest 5.–6.7.2024

MadFest 2024 järjestetään 5.-6.7.2024 ja uutena estradina kahden päivän rokki-iloittelulle toimii Paloisvuori, lähellä Iisalmen keskustaa. MadFest tuo lauteille entistä kovemman kattauksen rock- ja metal-yhtyeitä. Huippuartistien lisäksi ohjelmassa on laadukasta ruoka- ja juomatatarjontaa sekä ja monipuolista oheistoimintaa. Tapahtuma on ikärajaton, mutta festarialueelta löytyy myös K18-anniskelualueet. Esiintymässä mm. Pain, Mustasch, Smash Into Pieces, Beast In Black, Turmion Kätilöt ja Ensiferum.

madfest.fiPaloski, Uotilanniementie 33, Iisalmi, Löydä bussit ja junat

RUISROCK 5.-7.7.2024

Ruisrock on yksi Suomen vanhimmista kulttuuritapahtumista. Taianomaisesta tunnelmasta tunnettu festivaali järjestetään Turussa, Ruissalon Kansanpuistossa. Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista ravintolapalveluista. Esiintymässä mm. Aliisa Syrjä, Arppa, Bee, BEHM, Blind Channel, Bämä, Ellinoora, emma & matilda, Fröbelin Palikat, Gasellit, Gettomasa, Ibe, Iisa, J Hus, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Kuumaa, Lauri Haav, Louis Tomlinson, Offset, PMMP, Robin Packalen, Romy, SANNI, Sexmane, SHRTY, Vilma Jää, Ursus Factory ja Yaeger.

ruisrock.fi, Ruissalo, Turku, Löydä bussit ja junat

TUHDIMMAT TAHDIT 5.–6.7.2024

Tampereella 5.-6.7.2024 järjestettävällä Tuhdimmat Tahdit Festivalilla nähdään tänä vuonna komea liuta kotimaisia yhtyeitä. Ratinanniemen tapahtumapuistoon heinäkuussa saapuvat Amorphis, Apulanta, Stam1na, Sonata Arctica, Mokoma, Suburban Tribe, Stratovarius, Klamydia, Lost Society, Huora, Brother Firetribe, Tarot, Kotiteollisuus sekä Korpiklaani.

tuhdimmattahdit.com, Ratinanniemen puisto, Tampere, Löydä bussit ja junat

WANAJA FESTIVAL 5.–6.7.2024

Hämptonin ylpeys tarjoilee kovan kattauksen kotimaisia huippunimiä Suomen kauneimmalla festivaalialueella. Luonnonkauniissa Hämeenlinnan Linnanpuiston rantamaisemissa 5.-6.7.2024 vietettävässä Wanaja Festivalissa nähdään jälleen laaja kirjo kotimaisia tähtiesiintyjiä. Esiintymässä mm. KUUMAA, Kaija Koo, Eppu Normaali, Portion Boys, Ellinoora ja Dingo. Lisää ohjelmaa paljastetaan kohta.

wanajafestival.fi, Linnanpuisto, Hämeenlinna, Löydä bussit ja junat

PUISTOBLUES 6.7.2024

Järvenpään Puistoblues on Suomen suurin talkoovoimin järjestetty festivaali, joka tarjoaa tuhdin annoksen juurevaa musiikkia. Puistobluesin pääkonsertti järjestetään tuttuun tapaan Järvenpäässä Vanhankylänniemen nurmella 6.7.2024.

puistoblues.fi, Vanhankylänniemi, Järvenpää, Löydä bussit ja junat

Kaustinen Folk Music Festival 8.–14.7.2024

Kesän onnellisimmat päivät! Festivaalikesän korein kattaus kotimaista ja kansainvälistä kansantanssia ja -musiikkia, satoja esiintymisiä, työpajoja, puskasoittoja ja jameja tarjoillaan Kaustisen kansanmusiikkijuhlien ainutlaatuisessa tunnelmassa. Esiintymässä mm. Antti Paalanen, Piirpauke, Ánnámáret, Club for Five, Viitasen Piia, Sväng ja Miljoonasade. Kesän 2024 ohjelma täydentyy kevään mittaan ja ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan huhtikuun aikana.

kaustinen.net, Festivaalipuisto, Kaustinen, Löydä bussit ja junat

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ 11.–13.7.2024

Suomipop Festivaali järjestetään tulevana kesänä Jyväskylässä jo 16. kertaa. Tapahtuman esiintyjinä nähdään Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari ja Anssi Kela.

suomipopfestivaali.fi/jyvaskyla, Lutakonaukio, Jyväskylä, Löydä bussit ja junat

SUOMIPOP FESTIVAALI OULU 11.–13.7.2024

Poppi valtaa Oulun Kuusisaaren 11.-13.7.2024 ja sinut on kutsuttu mukaan juhlimaan kotimaisen musiikin tahdissa! Kuusisaaressa nähdään Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Portion Boys, Ellinoora, Käärijä, BEHM, BESS, Elastinen, Arttu Wiskari ja Anssi Kela.

suomipopfestivaali.fi/oulu, Kuusisaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

Hiidenkirnu Festival 12.–13.7.2024

Huippusuosittu Hiidenkirnu Festival rakentuu aikaisempien vuosien tapaan Nummelan pesäpallostadionille Vihtiin. Hiidenkirnu Festival tullaan toteuttamaan Hiidenkirnun urheilualueen hienoissa maisemissa. Festivaalin aikana estradille nousevat Haloo Helsinki!, Kwan, Juha Tapio, Abreu, Antti Ketonen, JVG, Bess, Isac Elliot, Viivi ja Anssi Kela.

hiidenkirnufestival.fi, Nummelan pesäpallostadio, Vihti, Löydä bussit ja junat

Kangasala Fest 12.–13.7.2024

Kangasala Fest on uuden ajan kaupunkifestari. Tule viettämään kesän letkeimmät pari päivää ruokaa, musiikkia ja juomaa siemaillen. Tapahtumapaikkana toimii upea Kangasalan kesäteatterin alue laajoine nurmikenttineen. Esiintymässä mm. Paul Elias, Katri Ylander, Jenni & Juho, Teleks, Dingo, Vahtera, Frans Harju, Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale, Kuningasidea ja Antti Ketonen.

kangasalafest.fi, Kummelinkuja 3, Kangasala, Löydä bussit ja junat

Oluset 12.–13.7.2024

Oluset musiikkifestivaalia on vietetty Iisalmessa vuodesta 1988 lähtien! Oluset tuo Iisalmeen soittolistojen kärkiesiintyjät kaikki pakattuna yhteen viikonloppuun! Festivaalin aikana lavalla nähdään Costi, Bee, Gettomasa, Petri Nygård, Erika Vikman ja Popeda.

oluset.fi, Luuniemen juhlakenttä, Iisalmi, Löydä bussit ja junat

SUONENJOEN MANSIKKAKARNEVAALIT 12.–13.7.2024

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen vanhimmista kesätapahtumista ja tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 1970. Paikkakuntalaisten lisäksi Mansikkakarnevaalit kokoavat mansikanpoimijoita, lomavieraita, kesäasukkaita ja muita karnevaalivieraita ympäri Suomea Suonenjoelle. Karnevaalitunnelmaa luomassa ovat muun muassa BEHM, Waldo’s People, Evelina, Roope Salminen & Koirat, Ellinoora ja Ressu Redford.

mansikkakarnevaalit.fi, Koulukatu 2-4, Suonenjoki, Löydä bussit ja junat

VAUHTI KIIHTYY TURKU 12.–13.7.2024

Historian ensimmäisen Vauhti kiihtyy Turku –festivaalin artistikattaus on laaja. Turun Messukeskuksen piha-alueella perjantaista lauantaihin 12.-13. heinäkuuta järjestettävän Vauhti kiihtyy Turku -festivaalin tähtinä nähdään iso nippu kotimaisia suosikkiartisteja. Mukana uutuusfestivaalilla ovat mm. Portion Boys, Battle Beast,Neon 2, Klamydia, Pasi ja Anssi, Mikael Gabriel, Yölintu, Bat ja Ryyd sekä kesän ainoan Turun keikkansa heittävä Popeda. Festivaaleille julkistetaan vielä viisi uutta esiintyjää kevään aikana.

vauhtikiihtyyfestival.fi, Messukeskuksen piha-alue, Turku, Löydä bussit ja junat

VISIO FESTIVAL 12.–13.7.2024

Seitsemättä kertaa järjestettävä VISIO Festival valtaa Otaniemen entiset teknologialaboratoriot kesällä. VISIO on yhdistelmä musiikkia, taidetta, keskieurooppalaista klubitunnelmaa ja unohtumatonta festivaaliseikkailua. Esiintymässä mm. Katerina, Lil’ Tony, KiNK, Roberto Rodriguez, Rødhåd ja Ellen Allien.

visiofestival.com, Betonimiehenkuja 3-5, Otaniemi, Espoo, Löydä bussit ja junat

ILOSAARIROCK JOENSUU 12.–14.7.2024

Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 70 000 iloista, eloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden verrattoman viikonlopun ajaksi. Festivaali järjestetään perinteisesti heinäkuun puolessa välissä kuvankauniin Joensuun Laulurinteen puistoalueella. Ilosaarirock on Suomen toiseksi vanhin rockfestivaali ja yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Esiintymässä mm. Aavikko, Benjamin, Chase & Status Live (UK), Dumb Buoys Fishing Club (UK), Ege Zulu & Orchestre, Goldielocks, KUUMAA, Lauri Haav, Mokoma, TUULI ja Viagra Boys (SE), ASA, Blind Channel, Business City, Costi, Don Huonot, Evelina, Haloo Helsinki!, Hugo, Imminence (SE), Lauri Tähkä, Lyyti, Palaye Royale (US), Saimaa ja Sexmane, Bee, BEHM, Cian Ducrot (IE), costee, Electric Callboy (DE), emma & matilda, Heilung (DE/DK/NO), ibe, IDestroy (UK), JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL, Kaija Koo, Pariisin Kevät, PMMP, SANNI ja VIIVI.

ilosaarirock.fi, Linnunlahdentie 3, Joensuu, Löydä bussit ja junat

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali 12.-14.7.2024

Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali on ennakkoluuloton ja rajoja rikkova taiteiden juhla, jota juhlitaan 12.-14.7.2024 Nuutajärvellä Urjalassa. Yhdeksännet Mitäkset tarjoavat rennossa ympäristössä yllätykselliset juhlat, joihin sisältyy kirjava kattaus mielenkiintoista vaihtoehtomusiikkia, elektronisen musiikin dj:itä, monipuolista taideohjelmaa, työpajoja sekä aamuun jatkuvat bileet keskellä ei mitään. Julkaistuihin esiintyjiin sisältyy mm. ILMU, Tinyhawk & Bizzarro, Musta Huone, Kukkatalo, Sumuposauttaja, Lil Tony a.k.a. Toni Rantanen, lempi, Stella, Mora, Laura Kristina, Vilunki 3000, Club Kooma, Squaremeat ja Vj horogram.

mitasmitasmitas.fi, Nuutajärvi, Urjala Löydä bussit ja junat

PORI JAZZ 12.–20.7.2024

Kesällä 2024 Pori Jazz on esillä 57. kerran koko kirjollaan: kuvina, eri tyylisuuntien musiikkina lukuisilla estradeilla sekä rentona elämänasenteena, joka leimaa koko kaupunkia keskusta-aluetta myöden 12. – 20.7. Pääkonsertit järjestetään 18.–20.7.2024. Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

porijazz.fi, Kirjurinluoto, Pori, Löydä bussit ja junat

Kuissi Rock 13.7.2024

Loimaan pesäpallostadionilla rokataan jälleen ensi kesänä kotimaisten huippunimien tahtiin. Esiintymässä mm. Indica, Kotiteollisuus, Aknestik, Teflon Brothers, Solomu ja DJ-Etutukka. Lisää artistijulkistuksia on tulossa myöhemmin.

kuissi.fi, Loimaan Urheilukeskus, Sammonkatu 10, Loimaa, Löydä bussit ja junat

Satamarock 13.7.2024

Kesä 2024 ei latistu edelliseen verraten, sillä Himangan Satamannokassa raikaa jälleen lauantaina 13.7.2024!​ ​Ilmiöksi muodostunut, kesän tunnelmallisin festivaali, täräyttää taas ensi kesänä pöhinän päälle Himangalla, Kalajoella. Esiintymässä mm. Dingo, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit, Duo Atomi & Sussu, HesaÄijä ja Faceless Time.

satamarock.fi, Himangan Satamannokka, Sammonkatu 10, Kalajoki, Löydä bussit ja junat

Kuhmon Kamarimusiikki 14.–27.7.2024

14.-27.7.2024 soi Kuhmon 54. Kamarimusiikki. Kahden festivaaliviikon aikana kuullaan yli 200 sävellystä 60 festivaalikonsertissa. Kuhmo soi aamusta yömyöhään. Konserttien ohella tarjolla on taiteilija- ja säveltäjätapaamisia, ohjelma- ja soitinesittelyitä, kurssilaisten ilmaiskonsertteja sekä taidenäyttelyitä. Konsertit pidetään Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa, Kuhmon kauniissa puukirkossa ja Tuupalan puisessa alakoulussa. Kaikki konserttipaikat ovat kävelymatkan päässä toisistaan.

kuhmofestival.fi, Kuhmo, Löydä bussit ja junat

John Smith rock festival 18.–20.7.2024

Kesän rockeimmat festivaalit Laukaassa Peurungassa 18.-20.7.2023! Esiintyjinä mm: BEHEMOTH, TESTAMENT, Tarot, INSOMNIUM, Rhapsody of Fire, Ereb Altor, Unleash the Archers, Verikalpa ja Dyecrest.

johnsmith.fiPeurungantie 85, LaukaaLöydä bussit ja junat

KARJUROCK 19.–20.7.2024

Suomen aidoin maalaisfestivaali Karjurock juhlitaan Uudenkaupungin Lokalahdella perjantaista lauantaihin 19.-20.7.2024. Festivaalialueella on monipuolisia ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Vuoden 2024 Karjurockissa nähdään mm. The 69 Eyes, Sanni, Abreu, Viivi ja Anssi Kela!

karjurock.fiLokalahti, UusikaupunkiLöydä bussit ja junat

SEINÄJOEN VAUHTIAJOT 18.–21.7.2024

Race & Rock klassikko vuodesta 2004. Seinäjoen Vauhtiajot järjestetään tänä vuonna 18.-21.7.2024. Uusina kiinnityksinä vuoden 2024 Vauhtiajoille julkaistaan nyt näyttävän paluun tehnyt Don Huonot, huippusuosittu Abreu, sekä rocklegendat Michael Monroe ja Peer Günt. 2000-luvun alun suosikkiyhtye Kwan tekee paluun ja esiintyy ensi kesänä Vauhtiajoilla! Mukana ovat myös The Hellacopters sekä Gettomasa, Portion Boys, Kolmas Nainen, Erika Vikman, Maija Vilkkumaa, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Kotiteollisuus ja Reino Nordin.

vauhtiajot.fiKirkkokadun festivaalialue, Kirkkokatu 10, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat

TAMMERFEST TAMPERE 18.–20.7.2024

Tammerfest on Suomen kaupunkifestareiden konkari vuodesta 1995. Legendaarinen Tammerfest tuo jälleen kaupunkijuhlan Tampereelle 18.-20.7.2024. Ratinanniemessä esiintyvät KUUMAA, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Eppu Normaali, SANNI, BEHM, Vesterinen yhtyeineen ja Dingo.

tammerfest.fi, Ratinanniemen Festivaalipuisto, Tampere, Löydä bussit ja junat

TIKKURILA FESTIVAALI VANTAA 18.–20.7.2024

Tikkurila Festivaali on kotimaiseen musiikkiin keskittyvä klassikkofestari, joka järjestetään heinäkuussa 2024 jo 10. kertaa! Artisteina Tikkurilassa nähdään tänä vuonna muun muassa KUUMAA, Kaija Koo, Käärijä, Jenni Vartiainen, Sanni, Blind Channel, Ellinoora, Sexmane, Karri Koira ja Elastinen.

tikkurilafestivaali.fi, Hiekkaharjun kenttä, Urheilutie 15, Vantaa, Löydä bussit ja junat

MELLAKKA FESTIVAL 19.–20.7.2024

Suuren suosion saavuttanut Mellakka Festival järjestetään Hämeenlinnan Linnanpuistossa viidennettä kertaa 19.-20.7.2024. Lisää tietoja julkaistaan keväällä.

mellakkafestival.fi, Linnanpuisto, HämeenlinnaLöydä bussit ja junat

Odysseus 19.–20.7.2024

Seikkailulliselle musiikille omistettu Odysseus-festivaali muuttaa Kulttuuritehdas Korjaamolle, jossa tapahtuma levittäytyy kaikkiin Korjaamon sisätiloihin ja lisäksi sen tunnelmalliselle kesäpihalle. Festivaalilla nähdään mm. AINON, Aino Juutilainen, Enji (MN), Ghosted (Oren Ambarchi, Johan Berthling & Andreas Werliin) (SE), Heta Bilaletdin, Horse Lords (US), Islaja, Janne Westerlund, Lost Girls (Jenny Hval & Håvard Volden) (NO), Oren Ambarchi (AU), Superposition, The Stance Brothers, Varropas, Verneri Pohjola “Monkey Mind”, Victor Herrero (ES) ja Yam Ha.

odysseusfestival.fi, Korjaamo, Töölönkatu 51 A, HelsinkiLöydä bussit ja junat

Summer Sound FESTIVAL 19.–20.7.2024

Kaksipäiväinen festivaali 19. ja 20. heinäkuuta tarjoaa mahtavan kokemuksen täynnä elektronisen musiikin huippunimiä, upeaa teknistä toteutusta ja kesäistä festivaalitunnelmaa aivan Helsingin sydämessä. Esiintymässä mm. Allen Watts (NL), Ben Gold (UK), Giuseppe Ottaviani (IT), Hypaton (IT) ja UUFO (UA). Lisää artistejä julkaistaan kevään aikana!

facebook.com/summersoundfinland, Kaapelitehdas, HelsinkiLöydä bussit ja junat

Slot FESTIVAL 19.–20.7.2024

Heinäkuun 19.–20. päivänä Turun historiallisessa Linnanpuistossa päivänvalon saa ensimmäistä kertaa järjestettävä Slot Festival. Festivaalin ohjelma koostuu kansainvälisistä tähtiartisteista sekä kovista kotimaisista nimistä, joissa on mukana myös hieman nostalgiaa. Slot Festivalilla mukavuus, hyvä tunnelma ja laadukkaat palvelut ovat tärkeässä roolissa festivaalikokemuksessa. Esiintymässä mm. Paloma Faith, Sugababes, Hanson, Egotrippi, Vesterinen Yhtyeineen, Kwan, Don Huonot, Titiyo X Sunnan, Aqua ja The Cardigans. Slot Festival järjestetään Turussa samanaikaisesti Tall Ships Races -purjelaivatapahtuman kanssa.

slotfestival.fi, Linnanpuisto, TurkuLöydä bussit ja junat

TWIN CITY FESTIVAL 19.–20.7.2024

Tornion twinkkarit on Lapin tunnelmallisin iskelmä- ja ysärifestivaali! Twin City Festival järjestetään tutussa paikassa Aineen taidemuseon puistossa, ja suuren kysynnän vuoksi myös bileteema jatkuu! Glitteriä kenkiin ja juhlahattu päähän, sillä kohta taas Torniossakin valssataan ja rokataan todenteolla! Twinkkarissa 2024 lavalle nousee muun muassa Katri Helen, Haloo Helsinki!, Neljä Ruusua ja A. W. Yrjänä!

twincityfestival.com, Aineen puisto, TornioLöydä bussit ja junat

Rockoff FESTIVAL 19.–27.7.2024

Ahvenanmaan suurin tapahtuma Rockoff kerää vuosittain yli 40 000 kävijää. Yhdeksän päivää kestävällä musiikkifestivaalilla Maarianhaminan torilla esiintyy huippuartisteja ja festivaalialueella on myös tarjolla ruokaa ja juomaa. Perheen juniorit viihtyvät pomppulinnassa ja hauskojen pelien parissa. Esiintymässä mm. Medina, Sofie Svensson & Dom Där, Lordi, Carola, Lucianoz, Bolaget, Lov1.

rockoff.nu, MaarianhaminaLöydä bussit ja junat

KOTKAN MERIPÄIVÄT 24.–27.7.2024

Kotkan Meripäivät on vuodesta 1962 asti järjestetty koko perheen kesätapahtuma, jossa kaupunki täyttyy konserteista, markkinoista, nautiskelusta ja viihtymisestä! Meripäivien 2024 ohjelma julkaistaan myöhemmin.

kotkanmeripaivat.com Kotka Löydä bussit ja junat

DBTL 25.–27.7.2024

Down by the Laituri -festivaalit juhlitaan Turussa torstaista lauantaihin 25.-27.7.2024. Tapahtuma uudistaa ja monipuolistaa festivaalialueen tarjontaansa, mutta Suomen upein ja historiallisin festivaalialue Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa pysyy edelleen upean tapahtuman näyttämönä. Päälavan esiintyjäkattaus julkaistaan myöhemmin, mutta tarjolla on jälleen useita huippuesiintyjiä! Tulevana kesänä tapahtumassa nähdään mm. Haloo Helsinki!, Kid Creole & The Coconuts (USA), Yö & JP Leppäluoto ja Ressu Redford!

dbtl.fi, Tuomiokirkkotori, Turku, Löydä bussit ja junat

KUOPIOROCK 25.–27.7.2024

Festivaali tuo Väinölänniemelle monipuolisen ja kovan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä rocktähtiä, kun tapahtumassa nähdään mm. Apulanta, Amaranthe, Eppu Normaali, Suburban Tribe, Blind Channel, JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL, Tarot, Turmion Kätilöt,  Lordi, Hardcore Superstar, Mokoma, Kotiteollisuus, Warmath, Nyrkkitappelu ja Dingo.

kuopiorock.fi, Väinölänniemi, Kuopio, Löydä bussit ja junat

RAAHEN RANTAJATSIT 25.–27.7.2024

Ulkoilmafestivaalin tapahtumat sijoittuvat meren rantaan ja sen läheisyyteen Vanhassa Raahessa. Raahen Rantajatsit kokoaa ihmiset meren ja musiikin äärelle taas heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 25.-27.7.2024. Lisää infoa tulee myöhemmin.

rajatsi.fi/rantajatsit, Raahe, Löydä bussit ja junat

TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA VALKEAKOSKI 25.–28.7.2024

Työväen Musiikkitapahtuma kerää heinäkuussa kymmeniätuhansia ihmisiä monipuolisen ohjelmansa pariin. UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuisessa miljöössä on luvassa jälleen laadukas kattaus huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, työväenkulttuuria, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille. Esiintymässä mm. Arppa, Kotiteollisuus, Suistamon Sähkö, Mariska, Leavings & Timo Rautiainen, Isac Elliot, Salla Flinkman, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale & Osmo Ikonen, Kolmas Nainen, Eini, Bee, Coitus Int 50 Revival, Mary Ann Hawkins, emma & matilda, Aliisa Syrjä, Rebekka Holi, Jonna Tervomaa, Vimma, Roamin’ Street Band, Ida Paul & Kalle Lindroth, Paperi T ja Sexmane.

musarit.fi Valkeakoski Löydä bussit ja junat

Saimaa Sounds goes metal 26.7.2024

Upea puistofestari Mikkelin Mikkelipuistossa jyrähtää 26.7.2024. Ensi kesän festareilla keskitytään kotimaiseen metallimusiikkiin ja Saimaa Sounds goes Metal -festareiden esiintymislavalle kipuavat Deathropy, Finntroll, Turmion Kätilöt sekä Stratovarius.

saimaasounds.fi, Mikkelipuisto, Pursialankatu 5, Mikkeli, Löydä bussit ja junat

Espoon Viinijuhlat 26.–27.7.2024

Espoon Viinijuhlilla näet upeita tähtiartisteja sekä pääset nauttimaan laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista upeissa meri- ja puistomaisemissa Haukilahden rannassa. Ensimmäiset artistit ovat julkaistu: Melanie C, Elastinen, Lauri Haav, Janna, Tuure Kilpeläinen ja Pihlaja. Espoon Viinijuhlien kesän 2024 ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan keväällä 2024.

espoonviinijuhlat, Haukilahden ranta, Espoo, Löydä bussit ja junat

JYTÄKESÄ GO-GO 26.–27.7.2024

Rockfestivaali Jytäkesä Go-Go järjestetään jo kolmannen kerran Helsingin Suvilahdessa 26.-27.7. Kaksipäiväisen tapahtuman kattaus koostuu jälleen yli 30 esiintyjän laadukkaasta paketista. Esiintymässä mm. The Soundtrack Of Our Lives, JJylli & Kuoppis – Music Of Kingston Wall, Atomirotta, Litku Klemetti, Maustetytöt, Dave Lindholm, Asa Bäänd II, Balls, Jukka Nousiainen Trio, Lasten Hautausmaa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Clifters, Hola Ghost (DK), Nyrkkitappelu, Kissa, Kivesveto Go Go, Jolly Jumpers, The Valkyrians, Piirpauke, Suad, good boys, God Given Ass, Hunters, Hidria Spacefolk, Kaleidobolt, Suistamon sähkö, Fox Confession, moshimoshi, Rokets, The Whistleblower ja Ystävät.

jytakesägogo.com, Suvilahti, Helsinki, Löydä bussit ja junat

Headland 26.–27.7.2024

Headland on täysi-ikäisille elämästään nauttiville aikuisille suunnattu moderni 2020 – luvun musiikkifestivaali. Esiintymässä mm. KUUMAA, Sexmane, BEHM, Costi, Jambo, Aste, Costee, Konsta Hietanen, Pihlaja, ibe, Elastinen, Lauri Haav, Viivi, Cledos, Katri Helena, Sara Siipola, Aliisa Syrjä, Evelina, Axel Kala & Pyrythekid.

headland.fi, Niemen satama, Veistämönkatu 1, Lahti, Löydä bussit ja junat

KOKKOLAN VIINIJUHLAT 26.–27.7.2024

Kokkolan Viinijuhlilla näet upeita tähtiartisteja sekä pääset nauttimaan laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista Kokkolan tunnelmallisessa tapahtumapuistossa. Artisteina tapahtumassa nähdään muun muassa Melanie C (UK), Lauri Haav, SANNI, Teflon Brothers, Bee ja Janna. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin!

kokkolanviinijuhlat.fi, Kokkolan Tapahtumapuisto, Vapaudentie 10, Kokkola, Löydä bussit ja junat

Qstock 26–27.7.2024

Tulevan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna (26.–27.7.) Qstock valloittaa jälleen Kuusisaaren, Raatinsaaren ja Linnansaaren alueet Oulussa. Esiintymässä mm. Zara Larsson, Amaranthe, Alessandra, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, KUUMAA, Gettomasa, Blind Channel, Sanni, Abreu, ibe, Cledos, Sexmane, Mokoma, Arppa, Jami Faltin, Lyyti, Radiopuhelimet, Vesterinen Yhtyeineen ja Don Huonot.

qstock.fi Oulu, Löydä bussit ja junat

Pomefest 26.–27.7.2024

Paimion jokipuiston alue muuttuu kaupunkifestivaalin näyttämöksi heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 2024. Pomefestin lavalle nousee kahden päivän aikana useita hienoja esiintyiä. Meillä on takuuvarmasti jokaiselle jotakin, olit sitten räpin, ysärin tai metallin ystävä. Esiintymässä mm. Hardcore Superstar, Peer Günt, Awake Again, Luuvitonen, No Limits Coverband, Yellow Plague, Kakkupojat, Herja, PURE ja WESTO.

pomefest.fi, Jokipuisto, Paimio, Löydä bussit ja junat

Rockfestari Naamat 26.–28.7.2024

Rockfestari Naamat on vaihtoehtoinen festari, joka järjestetään Tuomiston tilalla Muuramessa. Lisää infoa tulee myöhemmin.

naamat.info, Muurame, Löydä bussit ja junat

We are one! 26–28.7.2024

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa.

kuhmoinencallingweareone.com Sahanranta, Kuhmoinen, Löydä bussit ja junat

RANTABLUES 27.7.2024

Yksipäiväisen festivaalin esiintyjät ovat suomalaista huippuluokkaa: Erja Lyytinen, Heikki Silvennoinen ja Honey B & The T-Bones. Suomalaisten juurimusiikin supertähtien lisäksi RantaBlues tarjoaa kaksi herkullista maustetta: Jarkko Helin & Crawfish Kings menee tanssijalan alle cajun- ja zydeco-rytmeillään ja Hämeenkyrössä varttunut, tamperelaistunut muusikko Holmala tuo Ikaalisiin poprockia aidoimmillaan.

ikaalinenspa.fi Talo Rannalla, Ikaalinen, Löydä bussit ja junat

Pixabay

Festarit elokuussa 2024

PUUMALAN SILTAKEMMAKAT 1.–3.8.2024

Etelä-Savon ja Puumalan suurin tapahtuma jo vuodesta 1995! Siltakemmakat 1.-3.8.2024 Puumala: Kaija Koo, Gettomasa, Popeda, BEHM, Don Huonot, Evelina, Neljä Ruusua, Bess, Cledos, Etta, Egotrippi, Benjamin, Hugo, Aliisa Syrjä. Nähdään Puumalassa jo 30. kerran!

siltakemmakat.comVanha Puumalantie 4, PuumalaLöydä bussit ja junat

VAASA FESTIVAL 1.–3.8.2024

Kolmipäiväinen musiikin, juoman ja ruoan juhla Vaasa Festival järjestetään ensi kesänä jo yhdeksättä kertaa. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-3.8.2024 Vaasan sisäsataman valloittavat mm. Haloo Helsinki!, JVG, KUUMAA, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Elastinen ja Janna. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin. 

vaasafestival.fiVaasan sisäsatama, Löydä bussit ja junat

FESTIVAL Norpas 1.–4.8.2024

Norpas ry (kemiönsaarelainen kultturiyhdistys) järjestää Taalintehtaalla elokuussa kansainvälistä monitaidetapahtumaa, Festival Norpasta, ylläpitää taiteilijaresidenssiä ja tuottaa julkista taidetta Taalintehtaan ympäristöön. Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

norpas.fiTaalintehdas, Masuunintie 5, Kemiönsaari, Löydä bussit ja junat

Osuuskaupparock 2.–3.8.2024

Osuuskaupparock raikaa jälleen astetta raikkaampana, kun festivaali laulattaa Joensuun Sirkkalan Puistossa 2.-3.8.2024. Tuhansien festarihirmujen kerääntyessä yhteen, tarjotaan esiintyjien osalta vain kuuminta ja villeintä! Perjantaina musiikillisen ilotulituksen tarjoavat paluun keikkalavoille tekevä Jenni Vartiainen, Elastinen, Stig ja Pasi & Anssi. Lauantaina festariväen pimenevään yöhön tanssittaa JVG, Bess, Abreu, Dingo ja Ida Paul & Kalle Lindroth. 

osuuskaupparock.fi, Sirkkalan Puisto, Joensuu, Löydä bussit ja junat

PORISPERE PORI 2.-3.8.2024

Lukuisat kotimaiset ja ulkomaiset artistit ovat ihastuttaneet ja viihdyttäneet Porispere-kansaa vuosien varrella. Porispere 2024 järjestetään 2.-3.8.2024 Porin Kirjurinluodolla. Cradle Of Filth, Battle Beast, Sonata Arctica, Royal Republic, Lauri Tähkä, Haloo Helsinki!, Don Huonot, Maija Vilkkumaa, Sexmane, Karri Koira ja Samae Koskinen. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin. 

porispere.fi, Kirjurinluoto, Pori, Löydä bussit ja junat

POWER FESTIVAL 2.–3.8.2024

Power Festival on energinen festivaali, joka tarjoaa loppukesän huipennuksen Järvenpään rantapuistossa 2.-3.7.2024. Festivaalilla kuullaan huippuartisteja eri genreistä. Power Festival 2024 artistit: KUUMAA, Bess, Abreu, Erika Vikman, Anssi Kela, Robin Packalen ja Aste.

powerfestival.fi, Järvenpään rantapuisto, Järvenpää, Löydä bussit ja junat

SaariHelvetti 2.-3.8.2024

SaariHelvetti metallifestivaalia juhlistetaan Tampereen luonnonkauniissa Viikinsaaressa 2.–3.8.2024 jo 10. kertaa! Turmion Kätilöt, Aborted (BEL), Monuments (UK), Mortiis (NOR), Nekrogoblikon (USA), Warmen, Deathchain, Before the Dawn, Rytmihäiriö, Mors Subita, Kiuas ja Atlas. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana.

saarihelvetti.fi, Viikinsaari, Tampere, Löydä bussit ja junat

Weekend 2.–3.8.2024

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten elektronisen musiikin artistien esiintymisiä. Lavoilla nähdään Alan Walker, Tiësto, Wade, Miane, Ann Clue, Boris Brejcha, Darude, Coone, Dion Visser, Brennan Heart, Da Tweekaz, Kanine ja Timmy Trumpet.

wknd.fiVermon Tapahtumapuistossa, Espoo, Löydä bussit ja junat

Kaupungin Äänet 2.-4.8.2024

Kaupunkifestivaali Lahen henkisessä ytimessä Loviisankadulla. Kolme päivää parasta musaa ja meininkiä. Kymmenvuotisjuhlia odotellessa Kaupungin äänet 2024 ensi kesänä. Ohjelma päivitetään kevään aikana.

kaupunginaanet.fi, Loviisankatu 8, Lahti, Löydä bussit ja junat

KOTKAN DARK RIVER FESTIVAL 8.–10.8.2024

Persoonallinen metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa. Vuosi toisensa jälkeen tämä ihastuttava tapahtuma kutsuu raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään lämminhenkisiä kesänlopettajaisia. 20 vuotta täyttävän Dark River Festivaalin esiintymiskaarti kasvaa: WarmenGaerea (PT), Suotana, Exodus (US), Mokoma, Carach Angren (NL), Rytmihäiriö, Manitou, Havukruunu, Marianas Rest, Hanging Garden, Assemble The Chariots, Bloodred Hourglass, Mushroomhead (US), Kaunis Kuolematon, Brymir ja Bob Malmström.

darkriverfestival.com Honkala, Kotka, Löydä bussit ja junat

Aukusti 9.–10.8.2024

Vuoden 2023 Aukusti oli menestyksekäs, ja rohkaisi rykäisemään vielä kertaalleen. Vuoden 2024 Aukusti on 20. kerta kun tapahtumaa järjestetään, ja jos ”possukoulun” purku toteutuu, viimeinen sellaisenaan. Esiintymässä mm. Ellinoora, Pariisin Kevät, Paperi T, Timo Rautiainen & Leavings, Sara, Airi’s ja Michael Bleu. Lisää artistejä julkaistaan myöhemmin.

aukusti.fiKnuuttilantie 8, Jalasjärvi, Löydä bussit ja junat

HELLSINKI METAL FESTIVAL 9.–10.8.2024

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Hellsinki Metal Festival lunasti paikkansa komeasti Suomen festarikentällä elokuun toisena viikonloppuna. Avantasia, Blackbraid, Meshuggah, Cadaver, Doro, Emmure, Heaven Shall Burn, Helsott, Kreator, Massacre, Mayhem, Abbath performs Immortal, Obscura, Satyricon, Terrorizer, The Amity Affliction, SOEN, Trelldom, Triumph of Death performing Hellhammer, Humanity’s Last Breath, Wolfheart, Crownshift, Hideous Divinity, Gutalax, Helsott ja Barathrum.

hellsinkimetalfestival.fi, Helsingin jäähalli, Helsinki, Löydä bussit ja junat 

Holjat 9.–10.8.2024

Pitkät perinteet omaava Forssan Holjat järjestetään kesällä 2024 kaksipäiväisenä kaupunkifestivaalina Forssan torilla perjantaista lauantaihin 9.-10. elokuuta. Tapahtuman yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin.

holjat.fi, Forssa, Löydä bussit ja junat 

Hoodfest 9.–10.8.2024

Hoodfest järjestetään neljättä kertaa Kuopionlahden kentällä 9.-10.8.2024. Legendaarinen festivaali on aiempina järjestys vuosinaan kerännyt tuhansia kävijöitä eri puolilta Suomea juhlimaan kotimaisten ja ulkomaisten hiphopin kärkinimien tahtiin. Tapahtuman ensimmäiset esiintyjät julkistetaan pian.

hoodfest.fiKuopionlahden kenttä, Kuopio, Löydä bussit ja junat

Koria Roll 9.–10.8.2024

Korian Kallioniemessä rokataan ja rollataan jälleen perjantaina ja lauantaina 9. ja 10. elokuuta 2024. Esiintymässä mm. Stam1na, Kotiteollisuus, Pelle Miljoona & Pispala Punks, Nyrkkitappelu, Movetron, Aste, Bat & Ryyd ja Raivopäät 2.0. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin. 

koriaroll.fiKallioniemen tanssitila, Koria, Löydä bussit ja junat

Simerock 9.–10.8.2024

Simerock palaa suurempana kuin koskaan. Festivaali pidetään Rovaniemen Ounaspaviljongilla elokuun lämpimissä illoissa. Esiintymässä mm. JVG, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, ibe, Petri Nygård, VIIVI, Cledos, Bee, Ege Zulu, Korelon, HUGO.

simerock.com, Ounaspaviljonki, Rovaniemi, Löydä bussit ja junat

Solar Sound Festival 9.–10.8.2024

Kaupunkifestivaali Solar Sound Festival valtaa Seinäjoen OmaSp Stadionin jälleen ensi kesänä 9.-10.8.2024. Kaksipäiväinen Solar Sound Festival kutsuu musiikin ystävät juhlimaan ja nauttimaan OmaSp Stadionille! Solar Sound Festivaalilla esiintyvät mm. Haloo Helsinki, Gettomasa, Costi, Elastinen, TUULI, Lauri Haav ja Robin Packalen. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin!

solarsound.fi, Alaseinäjoenkatu 10, Seinäjoki, Löydä bussit ja junat 

RunniRock 9.–10.8.2024

Festivaali järjestetään Iisalmen Luuniemen juhlakentällä kahtena päivänä 9.-10.7.2024. Esiintymässä mm. Portion Boys, Yksitotuus, Movetron, Eppu Normaali, Iiro Rantala, Neljä ruusua ja Eini.

runnirock.fiLuuniemen juhlakenttä, Iisalmi, Löydä bussit ja junat

TURUN AURA FEST 9.–10.8.2024

Urbaanin musiikin kaupunkifestivaali Aura Fest tuo kotimaan kärkinimet Turun Kupittaanpuistoon 9.-10.8.2024. Lavalla nähdään mm. JVG, SANNI, Robin Packalen, Lauri Haav, Elastinen, Turisti, Bee ja TUULI. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin. 

aurafest.fiKupittaanpuisto, Turku, Löydä bussit ja junat

Härkärock 10.8.2024

Härkärock roots & rock festarit Hämeenlinnan Verkatehtaalla 10.8.2024. Esiintymässä mm. Susi Q, Speedy Gonzales, The Soulcakes feat. Hämpton Horns, Melrose, The Ronski Gang ja Dr Feelgood.

harkarock.fiVerkatehdas, Hämeenlinna, Löydä bussit ja junat

RAUMA BLUES 15.–17.8.2024

Rauma Blues 2024 Festivaali järjestetään 15.-17. elokuuta. Ainutlaatuisesta tunnelmastaan ja laadukkaasta ohjelmistostaan tunnetuksi tullut tapahtuma järjestetään jo 39. kerran. Festarin artistit julkaistaan kevättalven ja kevään mittaan sitä mukaa, kun artistikiinnitykset varmistuvat.

raumablues.fi, Tapahtumateltta, Vähämaanpuisto, Rauma, Löydä bussit ja junat

KAUKAS EloFolk 16.–17.8.2024

Hyvinkään Kaukasin Juhlatalon EloFolk-konserttien järjestämisestä vastaa Kaukasten kulttuuriyhdistys Vanun Voima ry yhteistyössä Kaukasten asukasyhdistyksen kanssa. Esiintymässä mm. Väsen Duo, Frigg, Kreeta-Maria Kentala, Teija Niku, Maria Kalaniemi, Timo Alakotila, Strömforce Bluegrass, Wasel et Weasels, tanssit ja Antti Savilammen huutokatrilli.

kaukaselofolk.fi, Kaukasten juhlatalo, Hyvinkää, Löydä bussit ja junat 

Friends & Music Festival 16.–17.8.2024

Salo Friends & Music Festivalit juhlitaan Farmoksen tontilla jo toista kerta. Tapahtumassa nähdään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Lavalle nousevat Juha Tapio, Yö & JP Leppäluoto, Vesterinen Yhtyeineen, Jannika B, Viivi, Kaija Koo, Isac Elliot, Abreu, Anssi Kela ja Ressu Redford.

salofriendsandmusicfestival.fi, Farmoksen tontti, Solo, Löydä bussit ja junat 

Koiteli elää 16.–17.8.2024

Ensi elokuussa 16.-17.8.2024 juhlitaan jälleen musiikin ja luonnon kauniissa symbioosissa, Koitelinkosken upeissa maisemissa! Festivaalialue jakaantuu entiseen malliin Sahasaareen ja Kiiminkijoen tien puoleisella mantereella olevaan lounge-alueeseen, jossa festivaalikävijöillä on mahdollisuus nauttia mm. ruokatarjonnasta ja DJ-musiikista. Alueohjelma päivittyy tulevan kevään aikana. Esiintymässä mm. Kauko Röyhkä & Röyhkeät, Yona, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Eereka, Muska & Hot Dogs, Pehmoaino, Jesse Markin sekä lauantaina Valkea, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Bee, Ellinoora, Junna, Katri Ylander, Markus Krunegård ja Paleface + DJ Leijonamieli.

koitelielaa.fi, Koitelin Sahasaari, Koitelinkoskentie 456, Kiiminki, Löydä bussit ja junat

FLOW FESTIVAL 11.–13.8.2023

20-vuotta täyttävää Flow Festivalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024! Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen festivaali on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista. Flow’n lavalle elokuussa astuvat Fred again.., Pulp, The Smile, PJ Harvey, RAYE, IDLES, Jessie Ware, Denzel Curry, Blonde Redhead, L’Impératrice, Kenya Grace, Alvvays, Overmono, Body & Soul: Danny Krivit Joe, Claussell & François Kevorkian, Herrensauna, Miriam Bryant, ibe, Karri Koira, Ege Zulu & Orchestre, Arppa & Sunnuntain Seireenit, Antti Autio 4, Vesta, Yeboyah, Joalin, Jesse Markin, Jambo, Knife Girl, Verneri Pohjola: Monkey Mind, Glayden, Shrty, Tinyhawk & Bizzarro. Yhteensä Flow’ssa nähdään noin 150 artistia kymmenellä venuella!

flowfestival.comSuvilahti, Helsinki, Löydä bussit ja junat

BLOCKFEST 16.-17.8.2024

Vuosien saatossa Blockfest on ollut suuressa roolissa suomalaisen hip hop -kulttuurin nousussa. Blockfest 2024 järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 16.–17.8.2024. Blockfest-artistit 2024: 21 Savage (UK/US), NLE Choppa (US), Skepta (UK), Soulja Boy (US), Gettomasa, ibe, Sexmane, Cledos, Costi, Etta, Isac Elliot, Karri Koira, Lauri Haav, VJ, DAVI, Jami Faltin ja NOTO. Ohjelmistoon on tulossa vielä runsaasti lisäyksiä kevään 2024 aikana.

blockfest.fiRatina, Tampere, Löydä bussit ja junat

Kainuun Musiikkijuhlat 16.-17.8.2024

Luvassa on korkealuokkainen festivaali täynnä tähtiesiintyjiä! Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljöön Kajaanihallin ympäristössä. Ensimmäiset artisti julkaisut ovat täällä! Musiikkijuhlilla esiintyvät mm. JVG, Haloo Helsinki!, KUUMAA, JANNA, Lauri Haav, Spekti ja Petri Nygård. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma täydentyy myöhemmin kevään aikana.

kainuunmusiikkijuhlat.fiRatakatu 2, Kajaani, Löydä bussit ja junat

Raasepori Festival 16.-17.8.2024

Festivaalialue sijaitsee Stallörinpuistossa Tammisaaren keskustassa kauniissa puisto- ja merimaisemissa. Raasepori Festival on täysin kaksikielinen tapahtuma, jonka ohjelmistossa nähdäänkin suomalaisia, ruotsalaisia kuin myös ulkomaisia tähtiartisteja.  Luvassa on myös korkealaatuista juoma- ja ruokatarjontaa sekä entistä viihtyisämpi tapahtuma-alue. Ohjelmistossa Tomas Ledin, Benjamin Ingrosso, Melissa Horn sekä monia muita! Lisää ohjelmistoa julkaistaan kevään aikana!

raaseporifestivaali.fiStallörinpuisto, Kartanonkatu 1, Tammisaari, Löydä bussit ja junat

Tapiola Festivaali 16.-17.8.2024

Viime vuonna yli 30 000 kävijää kerännyt festivaali pidetään 16.-17. elokuuta suurimpana ulkomaisena esiintyjänään Boyzone-yhtyeestä uransa aloittanut Ronan Keating. Tapiola Festivaalin nyt julkistettavia kotimaisia artisteja ovat Haloo Helsinki!, Gettomasa, Käärijä, Ibe, BEHM, Don Huonot, Ellinoora, Aliisa Syrjä, BESS, Egotrippi, Erika Vikman, Etta, Evelina, Kolmas Nainen, Mikael Gabriel, Mouhous, Pete Parkkonen ja Teflon Brothers. Lähiaikoina julkaistaan lisää ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä.

tapiolafestivaali.fiEspoo, Löydä bussit ja junat

Kyröfest 17.8.2024

Kyrön tislaamon pihamaalla juhlitaan jälleen lauantaina 17.8.2024. Kesän upein kotimainen artistikattaus! Elokuisessa illassa soivat juuri heidän sulosävelet. Esiintymässä mm. Ruusut, Arppa ja Aavikko. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

visitkyrodistillery.comKyrön tislaamo, Isokyrö, Löydä bussit ja junat

Festivaali 23.–24.8.2024

Kesän parhaaksi Festivaaliksi tituleerattu ja kaksi ensimmäistä vuottaan loppuunmyynyt Festivaali järjestetään Tampereen Pyynikillä 23.-24.8.2024. Pyhäjärven rannalla, kauniin vehreässä ympäristössä järjestettävän Festivaalin ohjelma on nyt valmis ja julkaistu kokonaisuudessaan! Esiintymässä mm. Alma, Antti Autio, Arppa, Egotrippi, Elsa Brotherus, Emma & Matilda, Goldielocks, Hassan Maikal, Jesse Markin, Joalin, Lyyti, Markus Krunegård, Mikko Joensuu, Pambikallio, Pariisin Kevät, Pearly Drops, Rebekka Holi, Saimaa, Sepikka, Vesta ja Vilma Jää.

festivaalifestivaali.fiJalkasaarentie 3, Tampere, Löydä bussit ja junat

SuomiLive Tornio 23.–24.8.2024

SuomiLive on toista kertaa järjestettävä rento musiikkifestivaali Torniossa. Tapahtumapaikkana toimii Tornionjoen äärellä, Tornion keskustassa, aivan valtakunnan rajalla sijaitseva Greenlinen piha-alue. Tapahtuman ensimmäiset artistit julkaistaan talven aikana.

suomilive.com/tornioGreenlinen ranta, Tornio, Löydä bussit ja junat

Vauhti Kiihtyy Oulu 23.–24.8.2024

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Vauhti kiihtyy Oulu järjestetään jälleen elokuun loppupuolella. Ouluhallin piha-alueella perjantaista lauantaihin 23.–24. elokuuta juhlittavan koko kansan festivaalin tähtinä esiintyvät mm., Portion Boys, Battle Beast, Mikael Gabriel, Jukka Poika, Erika Vikman, Ressu Redford, Turmion Kätilöt, Pasi ja Anssi, Klamydia ja Bat & Ryyd. 

vauhtikiihtyyfestival/ouluOuluhallin piha-alue, Oulu, Löydä bussit ja junat

OstariFestari V 25.–26.8.2024

Oulun uniikein festivaali – OstariFestari – tanssitaan Höyhtyän ostoskeskuksessa 30.-31.8.2024.
Ohjelmassa mm. ostarin klassikot Huutokatrilli, Kikkelijazzklubi ja Koomadisco. Lauantaina humpataan Eläkeläisten tahtiin. Tarkempi ohjelma julkaistaan keväällä.

ostarifestari.comHöyhtyän ostari, Oulu, Löydä bussit ja junat

Kokkolan Venetsialaiset 30.–31.8.2024

Huippuartisteja ja hyvää fiilistä Kokkolan tapahtumapuistossa 30.–31.8.2024! Kuumaa, Arppa, Lauri Haav, Smurdhy, Ahti, Sexmane, Korelon, Turisti, Hugo. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

vauhtikiihtyyfestival/tampereKokkolan tapahtumapuisto, Kokkola, Löydä bussit ja junat

Vauhti Kiihtyy Tampere 30.–31.8.2024

Tampereella perjantaista lauantaihin 30.-31. elokuuta järjestettävä Vauhti kiihtyy Tampere –festivaalin tähtinä nähdään iso nippu kotimaisia suosikkiartisteja. Koko kansan festivaaleilla nähdään yhteensä viisitoista kotimaista suosikkiartistia. Uusina niminä kattaukseen on tänään julkaistu Erika Vikman ja Ressu Redford. Heidän lisäksi lavalle astelee Popeda, Portion Boys, Battle Beast, Teflon Brothers, Jukka Poika, Klamydia, Mikael Gabriel, sekä Petri Nygård. Loput artistit paljastetaan kevään kuluessa.

vauhtikiihtyyfestival/tampereKeltinkatu 2, Tampere, Löydä bussit ja junat

Taikasaari-festivaali  31.8.2024

Yhden elokuisen illan ajaksi lauantaina 31.8.2024 Oulun keskustan vierelle Lammassaareen avautuu nyt kolmatta kertaa Taikasaari; tunnelmallinen, aikuisten oma loppukesän juhla, jonka ohjelmasisältöä ei paljasteta etukäteen.

vauhtikiihtyyfestival/tampereLammassaari, Oulu, Löydä bussit ja junat

Unsplash

Löydä helposti bussit ja junat sekä osta liput kesän 2024 festareille!

Perille.fipalvelusta haet näppärästi reitit ja aikataulut, vertaat matkojen hintoja ja ympäristövaikutuksia, löydät sopivimman matkan sekä ostat bussi- ja junaliput kesän 2024 festareille ja kesätapahtumiin. Kun syötät matkahakuun tapahtuman osoitteen sekä haluamasi matkustuspäivämäärät, löydät parhaan matkavaihtoehdon.

Aurinkoista ja turvallista festarikesää sekä turvallista matkaa perille!

Leave a Comment

Your email address will not be published.