Perille vie nyt ovelta ovelle Helsingistä Tallinnaan

PERILLE VIE NYT OVELTA OVELLE HELSINGISTÄ TALLINNAAN | Perille.fi

Toukokuussa vietetään synttäreitä, Perille on nimittäin jo 1-vuotias! ! Suomen kaukoliikenteen kokoava palvelumme on saanut ensimmäisen vuoden aikana mahtavaa palautetta. Synttäreiden kunniaksi teimme siitä vielä paremman!

Jatkossa löydät Perille-palvelusta kotimaan kaukoliikenteen lisäksi lähiliikenteen pääkaupunkiseudulla ja suositussa matkakohteessa Tallinnassa. Voit nyt suunnitella matkasi Helsingin ja Tallinnan välillä ovelta ovelle vertaamalla reittejä, hintoja ja kulkuvälineitä yhdessä palvelussa. Vaihtoehtoja voi verrata osoitteessa www.perille.fi tai maksuttomalla Perille-sovelluksella.

Löydät parhaan reitin ja matkan osoitteesta toiseen myös reissatessa pääkaupunkiseudun tai Tallinnan sisällä. Jos kaipaat lähiliikenteen vaihtoehtoja myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ei hätää! Tulemme lisäämään Suomen muiden kaupunkien lähiliikenteen palveluumme vaiheittain.

Tavoitteena 100% reittivalikoima

Koska haluamme tehdä matkustamisesta mahdollisimman helppoa, tavoitteenamme on  tarjota tulevaisuudessa 100% kattava julkisen ja henkilöliikenteen reittivalikoima yhdessä paikassa. Perille tulee listaamaan tulevaisuudessa perinteisen julkisen liikenteen lisäksi myös uudet liikkumisen palvelut, kuten yhteiskäyttöautot ja kaupunkipyörät. Myös matkalipun ostaminen helpottuu jo vuoden 2017 aikana; pian ensimmäisten liikennöitsijöiden lippuja voi ostaa verkkokaupan sijaan suoraan Perille-palvelusta.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti, joten palaute ja kehitysideat ovat aina tervetulleita! Voit lähettää meille palautetta netissä, sovelluksen palautekanavalla tai lähettämällä viestin somessa. Jos Perille-sovellus löytyy jo puhelimestasi, käythän arvostelemassa sen sovelluskaupassasi! Jos sovellus puuttuu luuristasi, mars lataushommiin – elämäsi helpottuu heti 🙂

Iso kiitos vielä kaikille Perille-käyttäjille! Toivottavasti pidät uudistuksistamme ja pysyt kyydissä jatkossakin. Minne tahansa suuntaatkin matkoillasi, toivotamme sinulle upeinta mahdollista reissukesää!

***

Perille route planner makes traveling between Helsinki and Tallinn easier than ever before! Perille finds the best route and means of transportation from long-haul options in Finland and commuter options within and between Helsinki Metropolitan Area and Tallinn, Estonia. Choosing the most suitable option is easy online or with the Perille app – Perille helps you compare buses, trains, flights, ships, ferries and taxi prices, travel times, the duration of travel and the environmental impact of the way of travelling. Alternatives can also be compared to your car.

 Happy Travels!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.