Kotkan ja Haminan seudulla liikutaan nyt entistä helpommin

KOTKAN JA HAMINAN SEUDULLA LIIKUTAAN NYT ENTISTÄ HELPOMMIN | Perille.fi

Onnea Kotka-Haminan seutu!

Liikkuminen paikasta toiseen Kotkan ja Haminan alueella on nyt reissaajalle erityisen helppoa. Lisäsimme nimittäin elokuun kunniaksi alueen paikallisliikenteen vaihtoehdot Perille-reittioppaaseen! Jatkossa voit siis suunnitella matkasi Kotka-Haminan seudulla ovelta ovelle vertaamalla reittejä, hintoja ja kulkuvälineitä yhdessä palvelussa. Kätevää, eikö totta? Parhaan vaihtoehdon löydät helposti osoitteessa www.perille.fi tai maksuttomalla Perille-sovelluksella.

Ovelta ovelle myös kotiseudullasi?

Perille listaa kotimaan kaukoliikenteen lisäksi lähiliikenteen pääkaupunkiseudulla, suositussa matkakohteessa Tallinnassa ja nyt siis myös Kotka-Haminan seudulla. Kaipaatko ovelta ovelle -reittejä myös omaan kotikaupunkiisi? Eipä hätää, lisäämme Suomen muiden kaupunkien lähiliikenteen palveluumme vaiheittain ja kuulemme mieluusti toiveita marssijärjestykseen sinulta.

Vaikuta ja lähetä meille toiveesi netissä, sovelluksen palautekanavalla tai somessa!

Leave a Comment

Your email address will not be published.