Perheeseemme syntyi uusi Keisari

Perille osti bussien ja junien hintavertailupalvelu Matkakeisari.fi:n

Perille osti bussien ja junien hintavertailupalvelu Matkakeisari.fi:n

Vuosi 2019 on hyvä aloittaa upeilla uutisilla! Suomen monipuolisimman matkahakupalvelun kehittänyt startup-yrityksemme Perille Mobility Services Oy on ostanut kaukoliikenteen bussien ja junien hintavertailupalvelu Matkakeisari.fi:n. Sekä Perille-palvelu että Matkakeisari.fi jatkavat toimintaa omalla brändillään, joten matkustaja voi edelleen valita käyttöönsä parhaiten sopivan palvelun. Matkakeisari.fi uudistui uuden omistajan voimin teknisesti, mutta visuaalisesti se on sama tuttu palvelu.

“Kaupan myötä palvelemme entistä suurempaa asiakasjoukkoa, mikä vakiinnuttaa asemaamme liikkumisen markkinoilla. Kyseessä on myös teknisesti mielenkiintoinen askel, joka osoittaa, että tiimimme kehittämällä alustalla on mahdollista pyörittää useita brändejä”, Perille Mobility Services Oy:n toimitusjohtaja Olavi Paananen kertoo.

Monipuolinen Perille ja simppeli Matkakeisari.fi

Reittiopasmainen ja vaativallekin mobiilikäyttäjälle sopiva Perille ja suoraviivaisen yksinkertainen Matkakeisari.fi auttavat erilaisia matkustajia liikkumaan helpommin.

Perille-palvelussa sopivaa yhteyttä voi hakea osoitteesta toiseen pelkän paikkakunnan tai pysäkin sijaan. Palvelussa voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksien hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Omaan profiilin voi tallentaa hakuja, matkoja sekä maksutietoja. Tällä hetkellä Matkahuollon lippuja voi jo ostaa palvelun sisällä siirtymättä liikennöitsijän verkkokauppaan. Palvelu toimii maksuttomalla Perille-sovelluksella ja osoitteessa Perille.fi.

Jos tähtäimessä on edullisin kaukoliikenteen bussi- tai junalippu, sopivin vaihtoehto löytyy nopeasti osoitteesta Matkakeisari.fi. Selkeä ja yksinkertainen palvelu listaa paikkakuntien väliset bussi- ja junamatkat, edullisimmat liput ja nopeimmat yhteydet. Nyt myös Matkakeisari.fi:ssä voi ostaa Matkahuollon lippuja palvelun sisällä. Palvelu toimii ainoastaan selaimessa, eikä siitä ole saatavilla sovellusta.

Kuva: Unsplash

Leave a Comment

Your email address will not be published.