Ajantasaiset kaukoliikenteen aikataulut ja reitit yhdessä palvelussa

AJANTASAISET KAUKOLIIKENTEEN AIKATAULUT JA REITIT YHDESSÄ PALVELUSSA

Koronavirus ja sen leviämisen hidastamiseen tähtäävät toimet aiheuttavat muutoksia julkiseen liikenteeseen ja tapaan, jolla matkustamme. Perille-tiimi allekirjoittaa hallituksen ohjeistuksen ylimääräisen matkustamisen välttämisestä, mutta tietyissä tilanteissa se on kuitenkin välttämätöntä.

Koronavirusepidemian aiheuttamien peruutusten vuoksi julkisen liikenteen aikatauluihin sekä reittitietoihin voi kuitenkin olla hankalaa luottaa, ja ajantasaisen tiedon löytäminen esimerkiksi bussi- ja junamatkoista on vaikeaa. Siksi haluammekin tarjota yksinkertaisen ratkaisun ongelmaan.

Perille.fi-matkahaku näyttää ajantasaisimman tilanteen bussi-, juna- ja lentoreiteistä yhdessä paikassa. Palvelun avulla vältät eri liikennöitsijöiden sivujen seuraamisen, ja voit ostaa liput suoraan Perille-palvelusta omilla ehdoillasi lähtöajan, nopeuden, hinnan tai vaikkapa reitin mukaan.

Uskomme, että vaikeina aikoina paras ratkaisu on tukea toisiamme. Näin ollen emme toistaiseksi veloita palvelumaksua Perille-palvelussa ostetuista matkalipuista.

Pidetään toisistamme huolta ja vältetään lähikontakteja. Ja jos on aivan pakko matkustaa, tehdään se vastuullisesti.

Turvallista matkaa!

Perille-tiimi

Julkinen liikenne poikkeusoloissa

Julkinen liikenne toimii rajoitetusti myös koronaepidemian aikana. Perille-matkahausta löydät bussien ja junien kauko- ja lähiliikenteen hinnat ja aikataulut ovelta ovelle kaikkialla kotimaassa. Mukana vertailussa ovat mm. VR, Matkahuolto, Onnibus, Pohjolan Liikenne ja Savonlinja

Syötä lähtöpaikaksi ja kohteeksi haluamasi osoite tai paikkakunta.

Kuva: Nataliya German

Leave a Comment

Your email address will not be published.