Osta liput lautalle Vallisaareen, Pihlajasaareen ja Suomenlinnaan helposti

Kuva © Svetlana Koivunen

Perille.fi on Suomen kattavin matkalippupalvelu, joka tarjoaa nyt myös lauttaliput saaristokuljetuksiin Vallisaareen, Pihlajasaareen ja Suomenlinnaan ilman sovelluslatauksia. Lippujen ostaminen Perille-palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse rekisteröityä tai ladata sovellusta vaan voit ostaa näppärästi lauttaliput etusivun Lautat-välilehdestä tai suoraan osoitteesta local.perille.fi/lautat.Näin helposti palvelu toimii

Lippujen ostaminen Perille-palvelun kautta on helppoa ilman rekisteröitymistä tai sovelluksen lataamista. Palvelu sopii mainiosti esimerkiksi satunnaisia työmatkoja tekevälle tai vapaa-ajan matkailijalle, joka käy harvakseltaan eri kaupungeissa.

Valitse kohde

Siirryttyäsi osoitteeseen local.perille.fi/lautat, valitse haluttu kohde / liikennöivä yritys ja klikkaa Osta. Lipun toimitusta varten syötä sähköpostiosoitteesi, valitse tarvittaessa haluttu lähtöaika ja maksa ostoksesi turvallisen yhteyden välityksellä. Saati lipun heti suoraan selaimeesi ja sähköpostiisi.

Syötä tarvittavat tiedot
Matkustusohjeet ja tarvittava QR-koodi näytöllä ja sähköpostissa

Leave a Comment

Your email address will not be published.