Matkatarjouksia joulun viettoon eri puolilta Suomea

Unsplash

Oletko jo päättänyt missä vietät joulun? Kokosimme listan jouluisia matkatarjouksia eri puolilta Suomea. Kun matkustat Suomessa, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla.

Listalta löytyy erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja joulunviettoon: voit rentoutua kylpylässä, virkistyä avannossa, kokeilla erilaiia talviaktivitetteja, tai vain nauttia luonnosta ja kaupunkilomasta.

Valmis joulu Peurungassa

Peurungan joulu on rauhallinen. Rentoudu kylpylän poreissa tai jouluisen ohjelman parissa. Herkuttele aamiais- ja juhlapöydässä. Vietä valmis joulu keskellä kaunista keskisuomalaista luontoa lähellä Jyväskylää. Halutessasi onnistuu myös aktiivisempi joulu – voit varata keilaradan, fatbiket, lenkkeillä ja ulkoilla, käydä kuntosalilla ym.

Peurungan valmis joulupaketti on 2 tai 3 vrk. ajalle 23-27.12. Peurungan joulupakettiin sisältyy majoituksen lisäksi aamiaiset, jouluaaton ja joulupäivän juhlaruokailut, kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö, sekä jouluista ohjelmaa.

Peurungan jouluohjelmaan kuuluu mm. joulukuusen ja pipareiden koristelu, joululaulujen kuunteleminen ja joulutanssit, ulkoaktiviteettinä on jousiammuntaa, lyhtykävely, ranta- ja savusaunan käyttö, lapsille on myös poniratsastusta ja ponikärryajelua. Jouluohjelman lisäksi paljon muuta tekemistä!

Peurungan joulupakettien esimerkkihinnat löytyvät täältä.

peurunka.fi, Peurungantie 85, Laukaa,  Löydä bussit ja junat

Peurunka Oy

Joulu Holiday Club hotelleissa

Onko haaveissasi tunnelmallinen joulu kylpylässä, joulu Lapissa vai kaipaatko hengähdyshetkeä talvisen kaupungin sydämessä? Joulu Holiday Clubilla – viihtyisästi kylpylässä, rennosti hotellissa tai oman loma-asunnon rauhassa. Joulun 2023 majoituspaketit ja joulutarjoukset löydät täältä.

Olipa unelmiesi joulu millainen tahansa, Holiday Clubin kohteissa vietät sitä juuri sinulle sopivalla tavalla. Anna meidän huolehtia valmisteluista ja keskity olennaiseen – vietä aikaa rakkaiden kanssa, ulkoile, rentoudu kylpylän lämmössä ja istahda valmiiseen pöytään herkuttelemaan. Muistathan tehdä pöytävarauksen joulunajan kattauksiimme etukäteen!

Joulun resorttitarjous on voimassa 22.-26.12.2023, kun yövyt vähintään kolme yötä. Varauskoodilla (JOULU23) -33 % alennus päivän majoitushinnasta. Tarjous voimassa seuraavissa Holiday Club -hotellikohteissa: Saimaan Rauha, Tampereen Kehräämö, Turun Caribia ja Vierumäki.

Joulu Turun Caribiassa. Aivan Turun keskustan kupeessa sijaitsevassa kylpylähotellissa iloitset lomasta kylpylässä koko perheen voimin tai nautit kaupunkilomasta kahden kesken.

holidayclubresorts.comKongressikuja 1, Turku, Löydä bussit ja junat

Tampereen Kehräämön joulu. Vietä tunnelmallinen hotellijoulu perinteisen tyylikkäässä Scandic Rukahovissa Rukan parhaalla paikalla rinteiden ja hiihtolatujen vieressä. Nauti valkeasta joulusta, herkkuja notkuvista joulupöydistä ja valmiista aamiaisesta.

Jouluaattona on luvassa tunnelmallinen kynttiläuinti kylpylässä, joulusauna lämpimänä heti klo 8 (Myös kylpylä on auki klo 8-20.30). Jouluhartaus Lapinniemen kappelissa, sen jälkeen joulukuusen koristelu, Jouluaaton illallinen (ennakkovaraus), joulupukin vierailu ja kynttiläuinti kylpylässä. Jouluna jouluruokailut (ennakkovaraus), ja Ilta huipentuu tunnelmalliseen kynttiläuintiin. Kylpylä on auki klo 8-20.30.

Tampereen Kehräämöön on helppo saapua junalla tai bussilla. Rautatieasema on vain 1,9 km päässä resortista. Tampereen keskusta 2 km / 30 min kävellen.

holidayclubresorts.comLapinniemenranta 12, TampereLöydä bussit ja junat

Holiday Club Resorts / Tampereen Kehräämö

JOULU SOKOS HOTELLEISSA

Koe joulun taikaa hotellissa! Valmiiksi katettu pöytä parhailla herkuilla, koristeltu joulukuusi, lämmitetty joulusauna ja ruunsas aamiainen. Sinä tulet vain paikalle. 

Jos ha­luat var­mis­taa val­kean jou­lun, niin kannattaa viettää jou­lua Levin han­gil­la hiih­del­len ja las­ke­tel­len tai miten olisi ihan jou­lu­huo­ne na­pa­pii­rin tun­tu­mas­sa Ro­va­nie­mel­lä. Joulu kyl­py­läs­sä naut­tien on­nis­tuu Kolilla, Bomballa ja Flamingossa. Her­kul­li­sia jou­lu­ruo­kia ja jou­lun tun­nel­maa löy­tyy ym­pä­ri Suo­men niin kau­pun­gin kes­kus­tois­sa kuin lä­hel­lä luon­toa. Sinun pitää tehdä vain va­lin­ta ja va­ra­ta. Sokoksen henkilökunta hoi­taa loput. Olisiko tänä vuonna aika viettää helppo joulu ja antaa muiden pitää huolta sinusta. Tervetuloa valmiiseen pöytään ja onnellisille unille. Löydät kaikki Sokos hotellien joulupaketit täältä.

Joulu Bomballa. Rentouttava ja perinteinen joulu Bomballa: aitoja karjalaisia jouluperinteitä Pielisen Karjalan kauniissa maisemissa. Joulupaketti on voimassa 23.- 26.12.2023 (3 vrk). Valitse jouluksi mieleisesi karjalaiskylän huone tai kylpylähotellin huone.

Hintaan sisältyy: majoitus valitussa huonetyypissä, aamiainen, kylpylän vapaa käyttö, aatonaaton päivällinen, aaton puurolounas ja jouluillallinen, joulupäivän illallinen, runsaasti jouluohjelmaa, mm. tapaaminen joulupukin kanssa (tarkempi ohjelma löytyy täältä).

sokoshotels.fiTuulentie 10, Nurmes, Löydä bussit ja junat

Joulu Flamingossa. Yksin, kaksin tai perheen kanssa – Flamingon joulu on huoleton. Viihdekeskusjouluun kuuluu kylpyläiloja, keilailua ja suosikkileffoja. Viime hetken jouluostokset teet kätevästi yli sadan kaupan joukosta kauppakeskus Jumbossa.

Valitse jouluksi mieleisesi huone Harmony, Joy, Energy tai Flow -teemoista. Tornihotellissa sijaitsevat tilavat perhehuoneet kerrossänkyineen.

Majoituksen hintaan sisältyy: majoitus valitussa huoneluokassa ja runsas buffetaamiainen. Lisätuotteeksi valittavissa jouluaaton illallisbuffet sekä kylpyläkäynti. Itse Joulupukki on luvannut vierailla myös illallisella tapaamassa lapsia ja lapsenmielisiä. Myös Flamingo Spa on avoinna jouluaattona 24.12.2023 klo 10:00-16:00.

sokoshotels.fiTasetie 8, Vantaa, Löydä bussit ja junat

Joulu Tahkolla. Nauti Joulun tunnelmasta Tahkolla, maistele Jouluisia makuja hotellin herkkupöytien äärellä – kaikki hotellin palvelut, sekä uusitut, upeat huoneet takaavat mukavan Joulukokemuksen Tahkon lumoavissa rinne- ja järvimaisemissa.  

Hintaan sisältyy: majoitus kahden hengen huoneessa, runsas ja herkullinen buffetaamiainen, joulupukin vierailu ja lahjojen jako (lapsen nimellä varustetun lahjan voi tuoda vastaanottoon). Lisätuotteeksi valittavissa jouluaaton sekä joulupäivän ruokailut.

sokoshotels.fiSääskiniementie 560, Tahkovuori, Löydä bussit ja junat

Sokos Hotels

Vietä joulu Naantalissa

Tervetuloa Naantalin Kylpylään rentoutumaan joulun ajaksi. Vietä ihana loma hemmottelevissa hoidoissa ja lämpimien vesien syleilyssä. Nauti joulun herkuista ravintoloissa ja koe aito joulutunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa. Myös lapset viihtyvät jouluisessa Kylpylässä!

Joulun lomiin sisältyy: majoitus 2 hengen huoneessa (lisävuoteet ja 1 hengen huoneet lisämaksusta, huonetyypin mukaan), aamiaiset, aaton joulupuuro, 2 x joulupäivällinen sekä aaton yöruoka, vapaa kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö, joulun menut ja jouluohjelma.

Jouluaaton aattona pääsee uimaan kynttilöiden loisteessa ja nauttimaan joulumusiikista. Jouluaattona on luvassa joulukuusen koristelua ja joulupukin vierailu. Jouluna pääsee maksuttomalla linja-autokuljetuksella Naantalin kirkkoon jouluaamun messuun, jonka jälkeen voi koristella pipareita, nauttia musiikista konsertissa tai osallistia Joulubingoon. Allasosasto on auki 23.,24., 26. ja 27. joulukuuta aamusta iltaan.

naantalispa.fiMatkailijantie 2, Naantali, Löydä bussit ja junat

Naantalin Kylpylä

Joulu Ruissalon Kylpylässä

Viettäisitkö tämän joulun kaukana kiireistä, luonnon keskellä, nauttien aidosta joulutunnelmasta ja piparintuoksusta? Voisiko jouluohjelmaasi kuulua myös hemmottelevia hoitoja ja rentoutumista altailla? Maittavaa jouluruokaa voisit sulatella vaikka kävelyretkellä tai kuntosalilla. Olet tervetullut viettämään unohtumatonta joulua Ruissalon Kylpylään!

Joulun lomapaketteihin sisältyy: majoitus 2 hengen huoneessa (lisävuoteet ja 1 hengen huoneet lisämaksusta, huonetyypin mukaan), aamiaiset, aaton joulupuuro ja yöpala, 1 x joululounas ja 2 x jouluillallinen, buffet-illallinen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaa käyttö, joulun menut ja jouluohjelma.

Jouluaaton aattona pääsee koristelemaan jouluseimen ja nauttimaan joulumusiikista. Jouluaattona on luvassa joulupukin vierailu, maksuton kuljetus Turun vanhalle suurtorille, jossa Suomen Turku
julistaa joulurauhan klo 12.00 ja jouluaaton illallinen. Jouluna pääsee maksuttomalla linja-autokuljetuksella Turun tuomiokirkkoon jouluaamun jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen voi koristella pipareita, nauttia musiikista konsertissa tai osallistua Joulun Superbingoon. Tapaninpäivänä luento Ruissalon historiasta, luonnosta ja huvila-arkkitehtuurista. Lisämaksusta opastettu kaupunkikiertoajelu tilausajolinja-autolla Turussa.

ruissalospa.fiRuissalon puistotie 640, Turku, Löydä bussit ja junat

Ruissalon Kylpylä

Joulu Scandic hotelleissa

Saisiko olla ihan parhaita hetkiä yhdessä ja hotelliloma ilman herätyskelloa? Tai kiinnostaako helppo ja stressitön jouluaatto yhdessä? Tervetuloa viettämään joulunaikaa Scandic hotelleihin! Joulun 2023 majoituspaketit löydät täältä.

Joulu Marskissa. Marskin joulu sisältää tunnelmallista ohjelmaa ja herkullisia aterioita. Olet lämpimästi tervetullut pistäytymään, ruokailemaan tai yöpymään yhden tai useamman yön. Marskissa olet Helsingin parhaalla paikalla lähellä kaupungin jouluista tunnelmaa. Marskin kiehtovat tilat, tunnelmallinen ravintola ja baari sekä monipuoliset tapahtumat ja palvelut varmistavat elämyksellisen joulunvieton. Tutustu joulun ohjelmaan täältä.

scandichotels.fiMannerheimintie 10, Helsinki, Löydä bussit ja junat

Joulu Rukalla. Vietä tunnelmallinen hotellijoulu perinteisen tyylikkäässä Scandic Rukahovissa Rukan parhaalla paikalla rinteiden ja hiihtolatujen vieressä. Nauti valkeasta joulusta, herkkuja notkuvista joulupöydistä ja valmiista aamiaisesta.

Joulunpyhät Rukalla ovat täynnä hauskaa tekemistä – kaikki Rukan rinteet ovat auki ja rinnevaihtoehtoja löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskijoille. Rukalla pääset myös pulkkailemaan ja rattikelkkailemaan ja lisäksi lähitunturit tarjoavat upeita lumikenkäreittejä.

Joulun majoituspakettiin sisältyy: 3 vrk majoitus Scandic Rukahovi -hotellissa, 2 jouluruokailua: jouluaattona ja joulupäivänä (kts. alla pöytävarausohjeet), runsas aamiainen ja joulusauna. Lapset majoittuvat ja ruokailevat maksutta 12-vuotiaiksi asti. Valitse vähintään kolmen yön majoitus ajalla 22.–28.12.2023 johon sisältyy jouluaatto 24.12. sekä joulupäivä 25.12.

scandichotels.fiRukankyläntie 15, Kuusamo, Löydä bussit ja junat

Scandic Rukahovi

Joulu Haikon Kartanossa

Haikon Kartanojoulu ja idyllinen vanha Porvoo on elämystä parhaimmillaan! Unohda joulukiireet ja keskity laadukkaan yhteisen ajan viettoon. Rentoudu Haikon kylpylässä, nauti joulupöytien herkuista ja kartanotunnelmasta.

Joulupaketit voimassa 24.-26.12.2023. Voit valita joko yhden tai kahden vuorokauden joulupaketin, mihin sisältyy: 1,5 tunnin kylpyläkäyntiä/hlö/hotelliyö (tee ennakkovaraus), runsaas aamiainen, jouluohjelma (joulupukki 24.12., joulukonsertti 25.12.), jouluateriat valitun paketin mukaan ja sisäänpääsy kuntosalille.

haikko.fiHaikkoontie 114, Porvoo, Löydä bussit ja junat

Christina Lilly Photography / Haikon Kartano

Joulun taikaa Pohjois-Karjalassa

Jouluna on aika hengähtää. Pohjois-Karjalassa voit viettää tunnelmallisen joulun esimerkiksi Bomballa karjalaisten perinteiden äärellä tai Valamon luostarissa hiljaisuudesta nauttien. Vietä yhteistä aikaa hotellissa rentoutuen, istahda valmiiseen pöytään ja nauti kiireettömyydestä. Luonnon rauhaa kaipaavat voivat vetäytyä joulun viettoon kodikkaaseen mökkiin tai majataloon.

Tiesitkö, että esimerkiksi Helsingistä Joensuuhun pääsee näppärästi junalla? Tutustu majoituskohteisiin ja vietä ainutlaatuinen joulu Pohjois-Karjalassa.

Herranniemen Joulu. Tervetuloa viettämään rauhallista maalaisjoulua Pielisen rannalle. Rauhallinen maalaisjoulu Pielisen rannalla Kolin kansallismaisemissa. Majoitus huoneissa, huoneistoissa tai lomamökissä. Kievarin jouluun kuuluu idyllinen maalaistupa, lämmin uuninkylki, kynttilöiden valoa, leppoista yhdessäoloa ilman kiirettä, saunomista ja tietenkin erinomaista jouluruokaa.
Joulupakettimme sisältää ohjelmassa mainitut palvelut ja ateriat.

herranniemi.fi Kestikievari Herranniemi, Vuonislahdentie 185, Vuonislahti,  Löydä bussit ja junat

Kestikievari Herranniemi

Omannäköinen joulu Mikkelin seudulla

Syntyykö joulumielesi kiireettömyydestä, luonnon rauhasta, hyvästä ruoasta, joulusaunasta, hyvistä yöunista, kupposesta kuumaa reippaan ulkoilun jälkeen, takkatulen ääressä lämmittelystä ja tuleen tuijottelusta? Etelä-Savon sydämestä löydät oman tapasi irtautua joulukiireistä ja löytää joulurauha. Tässä vinkit niin täydellisen helppoon, luonnonrauhaisaan kuin kartanotunnelmaiseenkin joulunaikaan Mikkelin seudulla.

Joulunaika Kyyhkylän Kartanossa. Tule nauttimaan Kyyhkylään hyvästä olosta, joulun tunnelmasta ja maistuvista herkuista. Vietä joululoma idyllisessä miljöössä. Kyyhkylän Kartanon keittiössä valistetaan jouluherkkuja jokaiseen makuun. Kyyhkylän joulun aika kutsuu tunnelmoimaan yksin, yhdessä rakkaan kanssa tai vaikka isommallakin porukalla. 

Kyyhkylän Kartanon joulupaketit 2023 sisältävät kahden tai kolmen vuorokauden majoitukset Hotelli Rusthollissa, ruokailut, joulusaunat ja ohjelman. Jouluohjelman kohokohdat: aatonaattona pääsee nauttimaan rantasaunasta, avantouinnista ja herkullisesta illallisesta, aattona joulupukin vierailu, jouluaaton illallinen, kyyti joulukirkkoon (lisämaksu) ja joulusauna. Joulupäivänä tonttupolku kodalle, joulun jatkot ja jouluillallinen.

kyyhkylä.fi, Kyyhkyläntie 6, Mikkeli, Löydä bussit ja junat

Sahanlahden joulu. Sahanlahden joulun täysihoidolla on täynnä herkullisia makuja ja lämminhenkistä maalaistunnelmaa. Tule sinäkin viettämään joulua Saimaan rannalle Puumalaan! 

Joulupaketti sisältää 3 vrk majoituksen täysihoidolla, eli kaikilla joulunajan herkuilla. Valitse majapaikaksi kotoisa hotellihuone, yksi Sahanlahden villoista tai uusi Elsanranta Saimaavilla ja lisää ripaus luksusta jouluusi. Joulupaketti voimassa 23.-26.12.

Jouluaaton aattona tervetuliaisglögit ja päivällinen. Jouluaaton aamuna naisten ja miesten saunavuorot sekä avantouinti, illalla saunavuorot sähkösaunassa ja aaton perinteinen illallinen. Joulupäivänä ruokailu, saunavuorot, jouluillallinen ja livemusiikki.

kyyhkylä.fi, Lietvedentie 830, Puumala, Löydä bussit ja junat

Kyyhkylä Wellbeing Resort

Löydä helposti bussit ja junat sekä osta liput joululomalle!

Perille.fipalvelusta haet näppärästi reitit ja aikataulut, vertaat matkojen hintoja ja ympäristövaikutuksia, löydät sopivimman matkan sekä ostat bussi- ja junaliput. Kun syötät matkahakuun tapahtuman osoitteen sekä haluamasi matkustuspäivämäärät, löydät parhaan matkavaihtoehdon.

Turvallista matkaa perille!

Leave a Comment

Your email address will not be published.